Румен Петков: Борисов пое патронажа над руските шпиони

Facebook Twitter

Битката срещу руските шпиони навлиза в нова решителна фаза. Някой си държавен чиновник се оплакал на премиера Борисов, че искат да го вербоват. В резултат Борисов тутакси изгонил „кандидат вербовача“. На този фон друг униформен служител, който по закон има определени задължение и по нашето законодателство има определени функции, не го допускаме да влиза в държавата. Това посочва в своя позиция лидерът на АБВ Румен Петков.

„Но „най-силният“ акт на Бойко Борисов ще е, ако е изпратил Николай Малинов, набеден за руски шпионин, на командировка в Русия. За да може да докладва на място, а да не изпитва неудобствата на специалните разузнавателни средства. Или просто за да бъде отличен за дейността си по подобаващ начин. С един евентуален такъв акт Борисов ще влезе в историята, но какво да правим, че той толкова може. За това му желая успех в битката с шпионите, от всякакъв характер и на всички континенти. Очевидно е, че ако я оставим в ръцете му срамът и провалът ще са много тежки“, посочва още Петков.

Публикувано на 03.11.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ на АБВ-Младежи относно избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

АБВ България

Херо, мълчи си!

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни