АБВ-Младежи и Кубинската младежка комунистическа организация стартираха сътрудничество

Facebook Twitter

Лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка проведе среща с ръководството на Кубинската младежката комунистическа организация в Хавана. Заедно с представителя на ръководството на Кубинската комунистическа партия с ресор "Младежки дейности" Янара Домингез обсъдиха възможностите за сътрудничество между двете организации. Домингез сподели, че за първи път тяхната партия прави такава покана и е щастлива, че отношенията между партиите започват от младите.

Двете подчертаха важната роля на младите хора в борбата за солидарност. Заячка акцентира върху дейността на АБВ-Младежи със страните от БРИКС и необходимостта от засилване на връзките с Куба и държавите от Латинска Америка.

АБВ-Младежи получиха покана за предстоящия конгрес на кубинската младежка организация и планират размяна на делегации и съвместни инициативи.

На срещата присъстваха и ръководителят на международния отдел на Съюза на младите комунисти – Суниел Кордеро и предходния председател на младежката организация на АБВ - Любомира Ганчева. На края на срещата зам.-председателят подчерта, че началото на работните срещи на различни нива в партиите бе поставено от среща между ръководствата на младежките организации като признание за важността на младите в партийните структури.

 

Публикувано на 05.11.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни