На областна работна среща в Ракитово ПП АБВ сформира Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт

Facebook Twitter

На областна работна среща на ПП АБВ в Ракитово бе сформиран Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт, ще формира идеи и позиции, ще дава решения по текущи проблеми на местното самоуправление и ще отправя въпроси и питания към администрацията на общината. В срещата, която бе под домакинството на общинския съветник Георги Тупаров (МК „Алтернатива на гражданите“), участва областният председател на АБВ Атанас Шопов и председателят на партията Румен Петков. В събитието се включиха и общинските съветници Константин Кадинов, Костадин Кадинов, Стоян Трендафилов, както и Катерина Гаралова, Николай Тумбев, Лидия Прагова, д-р Ани Тупарова, Мария Кошеджийска, Атанас Водев, Асен Янков.

В състава на новосформирания Обществен съвет, начело на който застава Тупаров, който от днес председателства АБВ-Ракитово, ще влязат общински съветници с перспективни идеи и грижа за развитието на града и региона.

Сред първите приоритети, които новосформираният Обществен съвет си постави, е създаване на условия за прозрачност в дейностите и управлението на бюджетните средства на община Ракитово, както и въпроса с безогледното изсичане на дървета в региона.

Въпросът за това как в една от красивите родопски общини Ракитово са изсечени дърветата по много улици (пр. ул. „Тодор Тупаров“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Пейо Яворов“) и защо така безхаберно се допуска обезлесяването и се влияе по такъв груб начин върху околната среда ще бъде отправен от ПП АБВ към Министерството на околната среда и водите, каза по време на срещата председателят на ПП АБВ Румен Петков.

 

Публикувано на 20.11.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха венци на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни