АБВ-Стара Загора проведе областно събрание

Facebook Twitter

АБВ-Стара Загора проведе областно събрание. Участие в събитието взе председателят на партията Румен Петков, който поздрави избраните кметове на с. Главан и с. Енина, съотв., Диян Петков и Димитрина Дончева, както и избраните общински съветници на Гълъбово и Раднево. Отличен беше и Иван Михайлов – кандидатурата на АБВ и местните структури на левите формации в региона, който влезе в трудна предизборна битка както и кандидата на партията за кметския пост в Стара Загора Камелия Стаматова.

Участниците в събранието отправиха критика по факта, че отминалата местна кампания бе най-бедната от всички в историята на ПП АБВ, но едновременно с това силно съдържателна. Отчетена бе и слабата организация и участие от страна на местните женска и младежка организации на АБВ-Стара Загора в общината, като същевременно беше подчертана активната роля на двете структури в останалите общини, като изключително положителен пример беше даден за Гълъбово и Раднево.   

Румен Петков отчете и лошия резултат за партията в община Стара Загора, където изрази съмнения в манипулация на местния вот. АБВ-Стара Загора насрочи местна общинска и областна конференции.

Публикувано на 20.11.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха венци на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни