Херо, мълчи си!

Facebook Twitter

Загрижеността на американския посланик, добила гражданственост като „Херо“, в резултат на изявлението на Достопочтения, за тепърва изграждането на България като енергиен център на Балканите и Европа, е трогваща.

България беше енергиен център на Балканите и Европа, но в резултат на външен натиск, в това число, американски, бяха затворени четири реактора на „Козлодуй“ и беше спряно изграждането на „Белене“ и на „Южен поток“.

Днешната загриженост звучи и подигравателно, и жалко и снизходително към българските граждани, за които навярно смята, че са лишени от историческа памет и национално достойнство. Но тя, очевидно, не си дава сметка, че подобен род, реализирани от това правителство идеи, водят до корупция и посегателство върху интересите на българската икономика и българския бит. Ако не знае, че прекупвачи, близки до премиера, купуват втечнен газ на 13 евро MW и го внасят в България на 22 евро MW, значи е много зле. Или лъже по един мискински начин. Просто тази жена или трябва да се ограмоти как се краде от и за сметка на българските граждани от втечнения газ, или не трябва да взема отношение по въпроса. Краде се в това число и от американския втечнен газ и това е за сметка на Америка. И, ако американският посланик е „загрижен“ за българския просперитет, това може да бъде разбрано. Но ако не се интересува как се злепоставят Съединените щати в България, това вече е проблем на Държавния департамент.

Във финала на обръщението си Херо, обяснява, че поводът за посещението на премиера Борисов в Белия дом не са самолетите. Разбира се, че посещението не може да бъде обяснено като „повод“ от самолетите, посещението е последствие от самолетите. Защото от един от американските дипломати (посланикът в ЕС) стана ясно за действия, които определят цената на срещите в Белия дом. Е, нашата е 2 млрд., ние вече я платихме.

Очаквам с нетърпение снимката и ще си я сложа в рамка, под която отдолу ще пише „Цена: 2 млрд. Платена от 6 милиона невинни българи“.

Херо, защити щатите от Борисовщината. Казвам ти го като човек, който обича Америка.

Изказване на посланик Мустафа – Работна закуска на Американската търговска камара

Публикувано на 22.11.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха венци на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни