ПОЗИЦИЯ на АБВ-Младежи относно избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

Facebook Twitter

 АБВ-Младежи винаги сме защитавали морала, социално равенство и справедливост и няма как да останем безразлични към потъпкването на всякакви обозрими граници в стремежа към власт от страна на част от политическия елит в страната. АБВ-Младежи не сме забравили, няма да забравим и ще продължаваме да напомняме как един от представителите на този политически елит нарече една цяла общност, състояща се от изключително силни, борбени и устояващи правата си хора, лишени от всякаква адекватна държавна помощ: „кресливи жени с уж болни деца”. Тези думи се помнят и от майките, които ежедневно срещат достатъчно трудности. АБВ-Младежи ги подкрепяме и ще продължаваме в лицето на ПП АБВ да защитаваме техните интереси.

Още през 2018 г. остро осъдихме тази постъпка и още тогава заявихме, че оставката на този човек като вицепремиер не беше и все още не е достатъчна. Според нас, човек обърнал се по този начин към част от гражданите, които според Конституцията са и прекия източник на властта у нас, НЯМА място в политиката. Такова поведение, следва да се третира изключително сериозно. Награждаването му с пост „заместник-председател на Народното събрание” по предложение на ВМРО и с любезното съдействие на ГЕРБ и БСП следва да се приема като втора, изключителна обида към обществото ни.

 

                                                                                          ИС на АБВ-Младежи

Публикувано на 22.11.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков: Площадът не е място за политическа бащиния

АБВ България

Любомира Ганчева: Защо министър Петкова не изпълнява ангажиментите си?

АБВ България

Почетен ден на Йордания в централата на АБВ затвърди междукултурните и бизнес връзките между  България и Хашемитското кралство

АБВ България

АБВ поздрави „Локомотив Пловдив“ и ЦСКА за отличното им представяне на Втория квалификационен кръг на Лига Европа

АБВ България

Румен Петков за случаите, прославили "Новичок"


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни