ЧЕРЕН ПЕТЪК – жертви в жива сила и резултати от посещението в Щатите

Facebook Twitter

Отстранен е Бисер Петков. Един почтен човек във властта по-малко. Не, че са толкова много. И неясно защо напрежението в социалните работници е резултат от ниското възнаграждение, за което отговорността не е на господин Петков, нито пък решенията за първия ден болнични, нито едно, иначе нелошо решение за ветераните. Това просто е отваряне на клапана за избиване на напрежение, което няма да спаси Борисов.

Уволнението на областния управител на Перник – закъсняла мярка, но тя трябва да говори. Да каже кой я накара да бъде безмълвен свидетел на източването на язовира, къде отиде водата, чии ВЕЦ-ове подкрепи. Същото трябва да направи шефът на ВиК-Перник. Същото трябва да направи и бившият кмет на Перник.

Уволненият директор на ОД на МВР-Плевен. Почтен, здраво седящ на земята полицай. Той сигурно ще намери своята реализация. Но трябва да кажем на обществото на какъв натиск беше подложен на изборите и какво се случи в няколко от секциите, с които се забавлява цяла Европа.

И, дотолкова, доколкото всички знаем, че посещението на Борисов в Щатите е резултат от двата милиарда, които всички ние платихме напред за едни невидими самолети, първият резултат от посещението вече е налице. Затягат визовия режим. Но Държавният департамент трябва да знае, че вече е съучастник в продажбата на български документи за самоличност на чужди и недотам чужди на нас граждани и на ремонта на български военни самолети в нелицензирани заводи, което „Техноинженеринг“ предупреди, че е заплаха за живота на българските пилоти, на крадци на парфюмерия от летища. Когато си съучастник на такъв тип деяния - с късна дата да обясняваш, че затягаш визовия режим, е и смешно, и жалко.

Но, все пак, този първи резултат от посещението на Борисов, не може да не ни радва. Той показа колко го е чул Тръмп, как го е разбрал и какви конкретни мерки е предприел. Иначе темата на тамошната пресконференция за здравето на кучето, приютено от президента Тръмп, наистина е трогваща и вълнуваща и трябва да бъде отразена по подходящ начин в българските медии. Дано да е БЯЛА съботата.

Публикувано на 30.11.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха венци на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни