АБВ-София избра Христо Колев за свой председател

Facebook Twitter

АБВ-София избра Христо Колев за свой председател със 70% от гласовете. На отчетно-изборната конференция активът на столичната структура на ПП АБВ направи отчет и равносметка за изминалия период и избра нови органи на управление.

Христо Колев е досегашен заместник-председател на АБВ-София. В последните местни избори беше кандидат на ПП АБВ за кмет район „Овча купел“ и кандидат за общински съветник в СОС. Роден е в София, на 32 години, завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски”. Пред делегатите на форума той благодари за високото доверие и заяви, че ще направи всичко необходимо, за да го оправдае.

„Приемам поста с необходимата сериозност. Ще направя всичко по силите си за просперитета на Софийската градска организация. Имам волята и енергията. Ще разчитам на всеки един човек от екипа, само обединени ще успеем. Време е за действие. Стартирам ново начало за АБВ-София. България не е за продан и ние сме длъжни да се борим за нея“, заяви Колев.

Досегашният председател  на софийската градска организация на партията Емил Кало направи политически отчет за дейността през последните години и очерта част от посоките, които новото ръководство трябва да следва. Той посочи, че е изключително важно да се заложи на приемствеността с активно включване на младите хора, които да влеят своята енергия в развитието на партията в политическия живот на страната. Софийската организация на АБВ винаги е била лицето на партията в страната, затова е изключително важно тя да следва предизвикателствата на обществено-политическия живот, каза още Емил Кало.

В рамките на конференцията председателят на ПП АБВ Румен Петков заяви пред делегатите, че е горд от състава на столичната структура на партията - честни, достойни и почтени хора. АБВ-София е генератор на идеи, които намират широк обществен отзвук и това е доказателство за високото качество на дейност, посочи той.

Публикувано на 15.01.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

Ивайло Калфин: Недопустим е начинът, по който се прави промяна на Закона за Валутния борд

АБВ България

Румен Петков, след завръщането си от Багдад: България трябва да има посланик в Ирак и да върне позициите си в държавата

АБВ България

Румен Петков: Липсата на конкретика в искането на главния прокурор до Конституционния съд го прави недопустимо и ерозира държавността

АБВ България

ПП АБВ ще сигнализира главния прокурор и председателя на ДАНС за бездействие на енергийното министерство

АБВ България

Любомира Ганчева: Това, което се случва в българската енергетика, е част от една война за нейното унищожаване


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни