За саможертвата на премиера, тъпаните по турската граница и придворните мизерабли

Facebook Twitter

Понеделник е. Борисов лети към Ердоган в саможертвена акция. С повреден правителствен самолет. Но той е герой. Предпочита да даде парите на феновете на Пловдив (Ботев и Локо). Но той лети да спаси отечеството, да спаси Европа. Сяда срещу Ердоган и му казва – Ердогане, да грабваш един тъпан и да отиваш на границата и през сто метра да спираш, да буаш тъпана и да викаш „..В България бежанци няма да ходят..“. Иначе ще те уволня сега или след час и половина.

Истината ще бъде по-различна. Той ще бъде точно толкова безгръбначен и безлик, колкото онзи никому неизвестен мизерабъл, огънал се на заседанието на правителството, станал за срам пред близките си и станал за срам пред българския народ. Комплекси. Комплекси на Борисов, страх на подчинените му. Решението е в нас, българите. И то е всичко друго, не и Борисов.

Иначе, ние от АБВ ще продължим да задаваме въпроса – утре се обтягат отношенията между Русия и Турция, какво правим с газа? Защо продължаваме да не гарантираме пряка доставка, което значи по-евтина, на руска газ за Европа? Това е големият въпрос, който Борисов с нелепото си управленско поведение (доколкото думата „управленско“ за него е чуждица) постави под съмнение енергийната сигурност на Европа, особено пред финализирането на преговорите за Зеления договор. Опозореният мизерабъл пред България е едно, безхарактерната външна политика на държавата ни е друго.

Публикувано на 29.02.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ стартира дискусия по проекта за изменение на Закона за енергетиката с настояване в него да се възмездят надплатените суми от хората и бизнеса

АБВ България

Йорданската партия „Послание“, чрез АБВ, заяви подкрепата си за България в дни на криза

АБВ България

Чрез ПП АБВ ливанската политическа формация ДВИЖЕНИЕ „МУСТАКБАЛ” заявява подкрепата си за България

АБВ България

АБВ-МЛАДЕЖИ ПРИЗОВАВАМЕ ЗА ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ

АБВ България

ПП АБВ апелира за недопускане гласуването на Закона за енергетиката


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни