Румен Петков към проф. Мутафчийски

Facebook Twitter

Уважаеми професор Мутафчийски,

Казвам „уважаеми“ с цялата благодарност за това, което сте направили за моето здраве и за животите на мои приятели, които сте спасили. Казвам го с дълбок поклон за Вашия професионализъм. И се обръщам към Вас с една голяма молба. Не се превръщайте в обслужващ персонал на най-вулгарния в новата история на България държавник Бойко Борисов. Разбирам обидата и огорчението Ви по въпроса за фризьорските салони. Аз лично съм респектиран, че първите обекти, които бяха запечатани тази сутрин в София, бяха цветарските магазини.

Не знам защо не Ви прави впечатление 30-километровата опашка на „Капитан Андреево“ и защо не коментирате некадърността на правителството. Не знам защо не се смущавате от кафенетата на властта в Пазарджик, които работят и на които се пишат само предписания. Не знам защо се превръщате в инструмент на шантаж на обществото. Защото това, което става в търговските обекти, е голямото престъпление към нацията. В София пускаме в магазините по 10 души, но отвън държим по 40-50, с което тези, които чакат на опашката ги принуждаваме да се презапасяват не от страх, а за да не висят на тази опашка следващата седмица. Не знам защо не мислите по това. Не знам защо не видяхте, че в търговските обекти на големите вериги вън от София цял ден се събират стотици хора. И това не Ви безпокои.

Професор Мутафчийски, бъдете този, който сте и не допускайте да бъде обиден пагонът. Ако се явявате и цивилен, може би ще бъде по-прилично към обществото. Участието Ви ежедневно с униформа създава едно друго впечатление, от което българският народ днес не се нуждае.

 

С отминаващо уважение:

Ваш Румен Петков

Публикувано на 15.03.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ стартира дискусия по проекта за изменение на Закона за енергетиката с настояване в него да се възмездят надплатените суми от хората и бизнеса

АБВ България

Йорданската партия „Послание“, чрез АБВ, заяви подкрепата си за България в дни на криза

АБВ България

Чрез ПП АБВ ливанската политическа формация ДВИЖЕНИЕ „МУСТАКБАЛ” заявява подкрепата си за България

АБВ България

АБВ-МЛАДЕЖИ ПРИЗОВАВАМЕ ЗА ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ

АБВ България

ПП АБВ апелира за недопускане гласуването на Закона за енергетиката


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни