Румен Петков: Медийната битка с коронавируса е във вихъра

Facebook Twitter

Вчера институциите дадоха решителен отпор в битката с коронавируса. Главно по медиите. Имаше 14 медийни изяви на министри. В една от тях Дончев обяви големия успех – че на всички общопрактикуващи лекари са осигурени 8000 предпазни маски. Обществеността е наясно, че само в София общопрактикуващите са 9000, но нейсе, учат се в движение. На гърба ни. И главно лъжат.

Президентът на Оперативния щаб проф. д-р, лекар, кандидат на медицинските науки, началник на ВМА и др., ген. Майор Венцислав Мутафчийски имаше само медийни изяви, което тревожи демократичната ни общественост. В осмата от тях той щеше да сподели, че стриктно спазва препоръките на ръководения от него Щаб – да си стои вкъщи. Дотолкова, доколкото той в медиите се чувства вече у дома си. Но осмата изява беше възпрепятствана от струпване на седем автомобила със специален режим на Петте кьошета. Днес му желаем удача в медийните изяви, в която не се съмняваме.

Предлагам на второ четене да се инкриминира твърдението – Оперативният щаб е заприличал на Генералния щаб. Ако му откраднат очилата, ще загубим дирите на коронавируса. И моля тези, които имат малко ум в главата си, да се овладеят, да слязат от медиите и да се захванат за работа.

Днешният ни ден започна добре. В циганските махали онлайн обучението се развива по възможно най-добрия начин, което ни кара да бъдем сигурни в бъдещето на нацията.

Има двама еврофактори, в чието здраве сме сигурни. Единият е Жан-Клод Юнкер, другият е Ангел Джамбазки. По понятни на всички причини.

Българската общественост се присъединява към сълзливия вопъл на премиера – „..скъпи Мишел, ние сме с теб..“. Ей, Мишо, който висиш трети ден на табелата в Банско, ти не интересуваш нито премиера, нито Щаба.

Това е ежедневието ни. Ще сразим коронавируса.

Нямам фризьорски салон.

Публикувано на 20.03.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ стартира дискусия по проекта за изменение на Закона за енергетиката с настояване в него да се възмездят надплатените суми от хората и бизнеса

АБВ България

Йорданската партия „Послание“, чрез АБВ, заяви подкрепата си за България в дни на криза

АБВ България

Чрез ПП АБВ ливанската политическа формация ДВИЖЕНИЕ „МУСТАКБАЛ” заявява подкрепата си за България

АБВ България

АБВ-МЛАДЕЖИ ПРИЗОВАВАМЕ ЗА ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ

АБВ България

ПП АБВ апелира за недопускане гласуването на Закона за енергетиката


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни