Румен Петков: Медийната битка с коронавируса е във вихъра

Facebook Twitter

Вчера институциите дадоха решителен отпор в битката с коронавируса. Главно по медиите. Имаше 14 медийни изяви на министри. В една от тях Дончев обяви големия успех – че на всички общопрактикуващи лекари са осигурени 8000 предпазни маски. Обществеността е наясно, че само в София общопрактикуващите са 9000, но нейсе, учат се в движение. На гърба ни. И главно лъжат.

Президентът на Оперативния щаб проф. д-р, лекар, кандидат на медицинските науки, началник на ВМА и др., ген. Майор Венцислав Мутафчийски имаше само медийни изяви, което тревожи демократичната ни общественост. В осмата от тях той щеше да сподели, че стриктно спазва препоръките на ръководения от него Щаб – да си стои вкъщи. Дотолкова, доколкото той в медиите се чувства вече у дома си. Но осмата изява беше възпрепятствана от струпване на седем автомобила със специален режим на Петте кьошета. Днес му желаем удача в медийните изяви, в която не се съмняваме.

Предлагам на второ четене да се инкриминира твърдението – Оперативният щаб е заприличал на Генералния щаб. Ако му откраднат очилата, ще загубим дирите на коронавируса. И моля тези, които имат малко ум в главата си, да се овладеят, да слязат от медиите и да се захванат за работа.

Днешният ни ден започна добре. В циганските махали онлайн обучението се развива по възможно най-добрия начин, което ни кара да бъдем сигурни в бъдещето на нацията.

Има двама еврофактори, в чието здраве сме сигурни. Единият е Жан-Клод Юнкер, другият е Ангел Джамбазки. По понятни на всички причини.

Българската общественост се присъединява към сълзливия вопъл на премиера – „..скъпи Мишел, ние сме с теб..“. Ей, Мишо, който висиш трети ден на табелата в Банско, ти не интересуваш нито премиера, нито Щаба.

Това е ежедневието ни. Ще сразим коронавируса.

Нямам фризьорски салон.

Публикувано на 20.03.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА АБВ: За празника 24 май и за нуждата от закони

АБВ България

Румен Петков: Борисов даде наши 20 милиона на братя Бобокови през декември 2018. Какво правим?

АБВ България

Румен Петков в Стара Загора: Предложението на ВМРО да се определи 24 май като ден на българската просвета, писменост и култура, а не на славянската, граничи с предателство

АБВ България

Мечтата на гражданина на Р България

АБВ България

ПП АБВ организира форум в Русе на тема „COVID-19 - в настоящето и въпросът за бъдещето“ с участието на лекари, представители на ОбС и администрация в дунавския град


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни