COVID-19 vs CORONAVIRUS

Facebook Twitter

 

На 04.05.2020 г. РУМЕН ПЕТКОВ определи действията в контекста на пандемията от COVID-19 в България като хаотични – и по отношение на законодателството и законотворчество, на първоначалните стъпки и действия и на поднормативната уредба. Той посочи, че законодателството, свързано с Извънредното положение, е юридически уязвимо и не беше атакувано в Конституционния съд. А изводът е, че управляващите не познават законовата уредба, защото действието на мерките срещу разпространение на коронавируса е можело да бъдат предприети чрез други два, вече действащи, закона.

На 03.06.2020 г. БОЙКО БОРИСОВ: „Недомислието на заповедта как ни се отрази и на нас. Ако донесем по една чиния с ядене, може да сте без маски, ако е ресторант, може да сте без маски, а сега трябва да сте с маски. Представете си как изглежда това. Сега сме се маскирали. Ако донесат ядене, може да сме без маски. Честит рожден ден на Емил Караниколов. Ако приемем бонбоните за ястие, може да свалим маските. Всеки ден създаваме проблем на хората с нещо недомислено. Ако имате редкия шанс да мога да разпоредя какво да се случи, на друго място ще се чудят какво и как да направят. На 15 юни изтича извънредното санитарно положение. На 15 юни трябва да падне всичко, а да останат само социалните мерки“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Самозванец и грандоман причини хаос на народа ни, а сега обвинява определения от него НОЩ.

Публикувано на 03.06.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ и ПП МИР организираха дискусия с фокус върху необходимостта от въвеждане на машинно гласуване

АБВ България

Румен Петков: ДА ИЗМЕТЕМ БОРИСОВ И БОРИСОВЩИНАТА!

АБВ България

Представители на ръководството на ПП АБВ и посланикът на Куба у нас отбелязаха 60-годишнината от установяване на дипломатическите отношения между България и Куба

АБВ България

Владимир Маринов: Бойко Борисов и ГЕРБ трябва да си отидат от управлението на държавата

АБВ България

Активът на ПП АБВ в Бургас е сред хилядите в протеста в парк „Росенец”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни