Румен Петков: Ходещото доказателство за идентичността на записа се казва Бойко Борисов

Facebook Twitter

Ходещото доказателство за идентичността на записа се казва Бойко Борисов. Това заяви пред медиите председателят на ПП АБВ Румен Петков и подчерта, че това петно ще виси върху България години наред.

„Той (Б. Борисов, ред.) до ден днешен не опроверга прозвучалото твърдение с адресат Кърджали. Т.е., той изцяло споделя това, което е казал и това, което е било записано. Безгръбначието, безнравствеността, липсата на чувство за достойнство у квалифицираната не озадачава никого. След като въведохме практика да пращаме тъпанари да бият тъпани по центъра на населените места и това от тях се възприема отрадно, не бива да ни озадачава нищо. Борисов по никой начин не е опровергал или изразил възмущение от оценките, квалификациите, които звучат в ефира, които е възприемал спрямо свои европейски колеги. Това е неговото мислене и просто то е прозвучало. Фактът, че той не опровергава този вулгарен речник и не изпитва безпокойство какво ще си помислят европейските му колеги за нас, за България, те за него вероятно имат определена представа, фактът, че това не го обезпокои, показва какво явление имаме най-отгоре на държавата“.

Петков оприличи Борисов на късния Тодор Живков. „Разбира се, без отношението му към държавата, защото Борисов не е държавник“.

Публикувано на 17.06.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ и ПП МИР организираха дискусия с фокус върху необходимостта от въвеждане на машинно гласуване

АБВ България

Румен Петков: ДА ИЗМЕТЕМ БОРИСОВ И БОРИСОВЩИНАТА!

АБВ България

Представители на ръководството на ПП АБВ и посланикът на Куба у нас отбелязаха 60-годишнината от установяване на дипломатическите отношения между България и Куба

АБВ България

Владимир Маринов: Бойко Борисов и ГЕРБ трябва да си отидат от управлението на държавата

АБВ България

Активът на ПП АБВ в Бургас е сред хилядите в протеста в парк „Росенец”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни