Георги Първанов в Дупница: България има нужда от работещ президент, какъвто ще бъде Ивайло Калфин

Facebook Twitter

Президентът/2002 - 2012 г./ и председател на ПП АБВ Георги Първанов посети Дупница за празника на града, като разговаря с граждани в центъра на града.

„Много красив, емоционален, голям български празник, на покровителя на всички българи- Свети Иван Рилски, празник на Дупница, на Перник и нищо по-естествено от това да се видим с хората, да общуваме, да поздравя хората от Дупница и региона.

Дупница винаги е била с граждани, с много будна съвест, знам го от възраждането, от историята, която съм изучавал на града и региона. Знам го от времето на освободителните борби за братята от Македония. Сега надявам се, дупничани да проявят своята гражданска съвест, в условията на едно много голямо изпитание за всички ни, на изборите, които са наистина кръстопът за България.

Дали ние ще останем в това дередже, в това състояние или ще се опитаме с нов президент да променим политическия модел, да активираме икономическата политика и да създадем предпоставки за една по- социална политика", заяви в Дупница Георги Първанов.

Лидерът на ПП АБВ бе категоричен, че новият президент трябва да се казва Ивайло Калфин. „Надявам се след няколко седмици да имаме резултат, след който България да се промени. Един разумен избор,изборът на мъдрия, на професионалния, на работещия президент, какъвто е нашият Ивайло Калфин е важна предпоставка, необходимо, макар не достатъчно условие, за да поемем по нов път", коментира Първанов.

Президентът на Република България 2002-2012 година пожела на дупничани и на всички българи, да са живи и здрави, да имат работа, да могат да отгледат децата си тук. Децата да ходят, където искат по света, но да се връщат в родния край, заключи Георги Първанов. Той разгледа експозициите в Пътуващото читалище, спряло в центъра на Дупница, а след това ще се наслади на концерта на Николина Чакърдъкова.

Информация: dariknews.bg

  • 1.JPG

  • 2.JPG

  • 3.JPG

Публикувано на 20.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Шумен: Дебат „България на другия ден, България след Борисов“ трябва да се състои час по-скоро

АБВ България

Румен Петков: Полицията е получила неформално нареждане да извършва проверки по партийните централи с въпроси за участието на актива на партиите в протестите

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни