Георги Първанов в Дупница: България има нужда от работещ президент, какъвто ще бъде Ивайло Калфин

Facebook Twitter

Президентът/2002 - 2012 г./ и председател на ПП АБВ Георги Първанов посети Дупница за празника на града, като разговаря с граждани в центъра на града.

„Много красив, емоционален, голям български празник, на покровителя на всички българи- Свети Иван Рилски, празник на Дупница, на Перник и нищо по-естествено от това да се видим с хората, да общуваме, да поздравя хората от Дупница и региона.

Дупница винаги е била с граждани, с много будна съвест, знам го от възраждането, от историята, която съм изучавал на града и региона. Знам го от времето на освободителните борби за братята от Македония. Сега надявам се, дупничани да проявят своята гражданска съвест, в условията на едно много голямо изпитание за всички ни, на изборите, които са наистина кръстопът за България.

Дали ние ще останем в това дередже, в това състояние или ще се опитаме с нов президент да променим политическия модел, да активираме икономическата политика и да създадем предпоставки за една по- социална политика", заяви в Дупница Георги Първанов.

Лидерът на ПП АБВ бе категоричен, че новият президент трябва да се казва Ивайло Калфин. „Надявам се след няколко седмици да имаме резултат, след който България да се промени. Един разумен избор,изборът на мъдрия, на професионалния, на работещия президент, какъвто е нашият Ивайло Калфин е важна предпоставка, необходимо, макар не достатъчно условие, за да поемем по нов път", коментира Първанов.

Президентът на Република България 2002-2012 година пожела на дупничани и на всички българи, да са живи и здрави, да имат работа, да могат да отгледат децата си тук. Децата да ходят, където искат по света, но да се връщат в родния край, заключи Георги Първанов. Той разгледа експозициите в Пътуващото читалище, спряло в центъра на Дупница, а след това ще се наслади на концерта на Николина Чакърдъкова.

Информация: dariknews.bg

  • 1.JPG

  • 2.JPG

  • 3.JPG

Публикувано на 20.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева по Канал 3: АБВ е отворена за политически и експертен диалог

АБВ България

Любомира Ганчева взе участие в кръгла маса, по покана на КНСБ, на тема „Данъчната система в България: тенденции, предизвикателства, възможности“

АБВ България

Румен Петков в Пазарджик: Днес Народното събрание взе решение за загробване на българските военно-въздушни сили

АБВ България

Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“

АБВ България

ПП АБВ в Пазарджик води разговори за широка местна коалиция за предстоящите избори за кмет и местни органи на самоуправление


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни