Любомира Ганчева пред медиите в Крим: При гласуването на промени в Конституцията, в Крим цари празнична атмосфера и хората отиват да направят своя избор с усмивка

Facebook Twitter

Любомира Ганчева, заместник-председател на политическа партия „Алтернатива за българско възраждане“ като част от делегация, състояща се от политици и експерти от Германия, Швеция и България, наблюдава гласуването на изменения в Конституцията на Руската федерация в Крим. За целта ще бъдат посетени редица избирателни секции в Ялта и Симферопол.

В изявленията си пред медиите тя дава висока оценка на нивото на подготовка на избирателните секции и системата за провеждане на избори и обществени допитвания.

„Една седмица гледах гласуването на изменения в Конституцията на Руската федерация, но в Москва. Мога да кажа, че тук в Крим хората са по-позитивни. Мисля, че това е така, защото вече знаете, че гласът ви струва нещо. Знаете какво означава да гласувате на референдум, който след това ще подобри живота ви“.

Ганчева добави, че при гласуването на промени в Конституцията, в Крим цари празнична атмосфера и хората отиват да направят своя избор с усмивка.

Тя отбеляза и високото ниво на подготовка на избирателните секции в контекста на пандемията COVID-19.

„Преди да дойда в Крим, бях в Западна Европа. Затова искам да отбележа, че в Русия мерките за сигурност са много по-сериозни. Освен това, руснаците са отговорни за здравето си и се грижат за него“.

В допълнение тя отбелязва, че това не е първото й посещение на Крим и с всяко пътуване забелязва все повече и повече положителни промени на полуострова.

Публикувано на 02.07.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков бе специален гост на представянето на продукцията на йорданската компания Genome Seeds на опитното поле между Плевен и Дъбник

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА ПП АБВ за прекратяване на концесии, обществени поръчки и продажба на държавна собственост

АБВ България

Румен Петков поздрави мюсюлманите в България по случай Курбан Байрям

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА ПП АБВ по решението на КС във връзка с искане на главния прокурор Иван Гешев за тълкуване на обхвата на имунитета на президента и вицепрезидента

АБВ България

С писмо до европейските институции ПП АБВ алармира за серия тревожни събития в България


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни