Владимир Маринов: Бойко Борисов и ГЕРБ трябва да си отидат от управлението на държавата

Facebook Twitter

Правителството на Бойко Борисов е вредно за всички български граждани, опасно  е за България и трябва да си ходи. Моделът на управление, който Борисов е установил заедно с ДПС, не може да продължава повече. Това е модел на привилегии за близки до властта хора, които трупат богатство, заобикаляйки закона. 
Няма сфера в управллението на страната, която да не е в сериозна криза. Министерският съвет е длъжен да осигури обществения ред и националната сигурност в България. Очевидно е, че това правителство не се справя със своето основно задължение. Страната ни е застрашена от  гражданска война, последиците от която биха били ужасяващи.
 
България е в хаос, а гражданите са жертва на всекидневен произвол. Редът в страната е изчезнал, а протестите на хората ясно показват, че доверието към управляващите е снето. Множеството, което вече няколко дни подред излиза  по улиците на градовете открито се обяви срещу безочието и заяви, че иска да си върне страната обратно, че България е на българските граждани, а не на шепа олигарси и услужливи чиновници.
 
Минаха се всякакви граници, а министър- председателят излъчва свръхненанказуемост. Изходът от създалата се ситуация е един: оставка на правителството незабавно. Защото повече не бива да се страхуваме и да търпим олигархията във властта.
 
България се нуждае от нов стил на управление. Различната технология на управление има политически носител в лицето на ПП АБВ. Има реална алтернатива, която иска да смени модела, подхода и усещането за отговорност на властта към обществото и хората.

Публикувано на 12.07.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Шумен: Дебат „България на другия ден, България след Борисов“ трябва да се състои час по-скоро

АБВ България

Румен Петков: Полицията е получила неформално нареждане да извършва проверки по партийните централи с въпроси за участието на актива на партиите в протестите

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни