Румен Петков определи действията на Христо Иванов като „очевиден слугинаж към Доган“, срещу който получава медиен комфорт

Facebook Twitter

СНИМКА: ФОКУС

Христо Иванов не търси решения, той търси медии. Така председателят на ПП АБВ Румен Петков коментира пред медиите в Бургас събитията около формите на протест на бившия министър и определи действията му като „очевиден слугинаж към Доган“.

„Христо Иванов се държи като зле организиран туроператор. Като такъв туроператор, който явно има някакви интереси. Интересите на г-н Иванов са съвсем различни, но все пак е грозно. Той е съучастник в грозно решение на Общинския съвет за елиминация на пътя и решение, което обслужва само господин Доган, а след това същият се обявява против това решение, е пошло“.

Според Петков налице е осъзнат слугинаж от страна на Христо Иванов към Ахмед Доган е една от печалбите е осигурен медиен комфорт.

„Аз имам въпрос – защо той не се изправи до нас, когато ние от АБВ попитахме правителството защо взе студения резерв от ТЕЦ Марица Изток 2 и го прехвърлиха в ТЕЦ-а на г-н Доган във Варна? Г-н Иванов защо си мълчи до днес по този въпрос? Касае се за повече от 10 милиона лева. Той си е слуга на г-н Доган, който под някаква форма ще си го вкара в следващия парламент и там слугинажът ще продължи“.

Румен Петков е на мнение, че историята с дебаркирането на Христо Иванов на плаж „Росенец“ и последвалата разпра със служителите на НСО е договорено и направено за показност пред камерите. Обезпокоителна е липсата на прокурорска проверка по серията събития около бившия министър, добави той.

„Не обвинявам медиите. Никой прокурор не попита от кого са взели ДПС разрешение да бъдат там. Всичко това е един договорен медиен, но пошъл сценарий. Целият този цирк беше с една единствена цел - туроператорът пред камерите“.

Публикувано на 16.07.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за незабавно спиране на концесиите и за преустановяване на всички сделки, свързани с продажба на държавно имущество

АБВ България

Румен Петков: На Борисов му предстоят два неизбежни сблъсъка - с прокуратурата и с психиатрията


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни