Д-р Пламена Заячка призова гражданите в 08.00 часа утре да бъдат пред новата сграда на Народното събрание, за да поискат заедно оставката на депутатите

Facebook Twitter

Лидерът на АБВ-Младежи д-р Пламена Заячка призова гражданите в 08.00 часа утре (02 септември) да бъдат пред новата сграда на Народното събрание, за да поискат заедно оставката на депутатите. Младежите от АБВ ще връчат писма на народните представители, в което заявяват, че не желаят от тях промени, защото те не са носителите на промяна. Те не могат да рестартират системата, защото са част от нея и настояват за тяхната незабавна оставка.

„Правителството е пътник за никъде. Това става ясно, след като вече са под въпрос дори и тези 120 подписа, които по регламент трябва да се съберат, за да се внесе проекта за обсъждане на нова Конституция. Вчера БСП и ДПС заявиха, че няма да дадат своите подписи в подкрепа на това предложение, нито ще подкрепят предложението за свикване на Велико Народно събрание. Това означава, че оттук нататък всеки, подписал предложението на Конституция защитава собствения си интерес и удължава агонията на България с още пет месеца.

Д-р Заячка припомни, че още миналия месец АБВ-Младежи изпрати писма до всеки един депутат, в които ги призоваваха да не подкрепят този проект. „Фактът, че няколко партии публично заявиха такава позиция, само може да ни радва, че имаме скромен принос за това“.

Публикувано на 01.09.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков: Срокът на разговорите между премиера и президента отмина- ние сме за диалога с ГЕРБ, но с Борисов - не

АБВ България

Лидерът на АБВ Румен Петков се включи в честванията за Деня на независимостта във Велико Търново

АБВ България

Румен Петков: Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е време!

АБВ България

Любомира Ганчева, АБВ: Имаме визия за енергийната стратегия и конкретни предложения

АБВ България

Георги Първанов, президент (2002-2012): Бих посъветвал Борисов след изборите да се оттегли в партията, а президентът Радев да не влиза в партийната политика


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни