Румен Петков: Прозрението на прокуратурата за вината на НСО за снимките на Борисов е перла в нравствената нищета на държавното обвинение

Facebook Twitter

Песента на великия Емил Димитров "Моя страна, моя България" дали може да бъде чута в прокуратурата и в Народното събрание?! Тя може да бъде слушана, но дали може да бъде чута? - попита риторично председателят на ПП АБВ Румен Петков пред Слави Трифонов по 7/8 тв. Политикът припомни, че преди месец е инициирал свикване на анкетна комисия с цел разследване на Борисов за шкафчето. "Случи се това, което се случва с всичко, което трябва да бъде сгазено в името на комфорта на Борисов. Ние сме го адресирали до госпожа Караянчева това искане. Ни вопъл, ни стон. Никой не внесе предложение за сформиране на анкетна комисия, но фактът е този.

Прозрението за вината на НСО на прокуратурата е перла в нравствената нищета на държавното обвинение. Един от аргументите е, че част от снимките са датирани грешно - 21-ва и 24-та година. Това се вади като аргумент, че снимките не са истински. Този аргумент може да излезе от устата само на шарлатани.

Прокуратурата казва, че не може да намери извършители. Въпреки, че пред цял свят стана ясно в интервюто на Борисов. Той казва ясно - "тя ми се обади, аз й казах да влезе", тя направила снимките. Това обаче на нашите прокурори не прави никакво впечатление. В края на миналата седмица излезе друго - че са разпитани Гешев, Цацаров и Борисов.

Ние ще искаме имената на тези прокурори и експерти. България трябва да знае кои са тези душици, за които правото и българщината са нищо. Защото имената на тези хора трябва да бъдат показвани на протестите. Защото, въпреки самопризнанията на Борисов, те не могат да определят кой е извършителят."

 

Публикувано на 24.12.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков се срещна с Н. пр. проф. Хасан Бармауи, почетен консул на кралство Йордания в България

АБВ България

Румен Петков в Студио Actualno: На хората, които се снимат с Борисов, ще кажа: Той ви ограбва (ВИДЕО)

АБВ България

Пламена Заячка пред osnmedia.ru: США аукнулось насилие, которым они насаждали демократию

АБВ България

На годишното си събрание АБВ-София очерта плановете си в краткосрочен и средносрочен план

АБВ България

Румен Петков по bTV: Бойко Борисов се гаври със здравния си министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни