Иван Цеков - областен председател на АБВ-Кюстендил

Facebook Twitter

Иван Цеков е областен председател на АБВ в Кюстендилска област. Роден е 1955-та година. Има две големи дъщери, които в момента живеят и работят в Швейцария и Германия. Иван Цеков е инженер по професия с 35 години стаж в производството. В АБВ е от учредяването на движението.

За АБВ

Според мен АБВ е една формация, създадена от хора с доказан политически живот, които не са злоупотребили с доверието на избирателите. Формацията има правилни, коректни и точни позиции,без пресилени обещания и предизборни лъжи. Хората, които са в АБВ, знаят как трябва да се управлява държавата и могат да допринесат много за развитието на България. Смятам. Радвам се, че в АБВ намериха място доста млади и читави хора, с доказан професионален опит, които за първи път членуват в политическа партия. Това се наблюдава и в националния съвет, и на местно ниво. Като имаме предвид, че ние сме най-бедната страна в ЕС, лявата идея у нас има много сериозно бъдеще. Но идеите трябва така да бъдат представени пред хората, че те да разберат, че това е единствената алтернатива за тях и техните близки.

За Кюстендил

Опитваме се да създадем една работеща партийна структура и за момента смятам, че постигаме сравнително добри резултати. Нашата позиция в ОС на Кюстендил е да помагаме на града да се развива. Основната ни цел е постигането на ясно и прозрачно управление на общината. Това сме го поставили още на учредителната среща на новия ОС и ще го отстояваме до край. Нашите представители ще работят и ще отстояват всичко, което е полезно за Кюстендил, и няма да сме срещу нищо, което носи добро за гражданите на нашата община. В същия момент ще бъде категорично против всичко, което им носи негативи.

За местните избори

Позитивите, които мога да отбележа след местните избори, са свързани с многото млади и успешни хора, които влязоха в нашите листи не от кариеристични подбуди, а по убеждения и с желание за работа. Що се отнася до негативите, ние подходихме малко наивно при подготовката на изборите,сякаш нямахме и достатъчно време. Не направихме най-добрата възможна организация, но това ще ни е за урок, за да продължим напред успешно.

abv-alternativa.bg

Публикувано на 21.11.2015 г.    

Последни публикации

АБВ България

Вълшебниците-крадци – фетиш на премиера

АБВ България

Любомира Ганчева по Канал 3: АБВ е отворена за политически и експертен диалог

АБВ България

Любомира Ганчева взе участие в кръгла маса, по покана на КНСБ, на тема „Данъчната система в България: тенденции, предизвикателства, възможности“

АБВ България

Румен Петков в Пазарджик: Днес Народното събрание взе решение за загробване на българските военно-въздушни сили

АБВ България

Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил




© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни