Иван Цеков - областен председател на АБВ-Кюстендил

Facebook Twitter

Иван Цеков е областен председател на АБВ в Кюстендилска област. Роден е 1955-та година. Има две големи дъщери, които в момента живеят и работят в Швейцария и Германия. Иван Цеков е инженер по професия с 35 години стаж в производството. В АБВ е от учредяването на движението.

За АБВ

Според мен АБВ е една формация, създадена от хора с доказан политически живот, които не са злоупотребили с доверието на избирателите. Формацията има правилни, коректни и точни позиции,без пресилени обещания и предизборни лъжи. Хората, които са в АБВ, знаят как трябва да се управлява държавата и могат да допринесат много за развитието на България. Смятам. Радвам се, че в АБВ намериха място доста млади и читави хора, с доказан професионален опит, които за първи път членуват в политическа партия. Това се наблюдава и в националния съвет, и на местно ниво. Като имаме предвид, че ние сме най-бедната страна в ЕС, лявата идея у нас има много сериозно бъдеще. Но идеите трябва така да бъдат представени пред хората, че те да разберат, че това е единствената алтернатива за тях и техните близки.

За Кюстендил

Опитваме се да създадем една работеща партийна структура и за момента смятам, че постигаме сравнително добри резултати. Нашата позиция в ОС на Кюстендил е да помагаме на града да се развива. Основната ни цел е постигането на ясно и прозрачно управление на общината. Това сме го поставили още на учредителната среща на новия ОС и ще го отстояваме до край. Нашите представители ще работят и ще отстояват всичко, което е полезно за Кюстендил, и няма да сме срещу нищо, което носи добро за гражданите на нашата община. В същия момент ще бъде категорично против всичко, което им носи негативи.

За местните избори

Позитивите, които мога да отбележа след местните избори, са свързани с многото млади и успешни хора, които влязоха в нашите листи не от кариеристични подбуди, а по убеждения и с желание за работа. Що се отнася до негативите, ние подходихме малко наивно при подготовката на изборите,сякаш нямахме и достатъчно време. Не направихме най-добрата възможна организация, но това ще ни е за урок, за да продължим напред успешно.

abv-alternativa.bg

Публикувано на 21.11.2015 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изпрати сигнал до главния прокурор за над двойно завишена прогнозна стойност за строеж на газопровод до Свищов

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА АБВ: За празника 24 май и за нуждата от закони

АБВ България

Румен Петков: Борисов даде наши 20 милиона на братя Бобокови през декември 2018. Какво правим?

АБВ България

Румен Петков в Стара Загора: Предложението на ВМРО да се определи 24 май като ден на българската просвета, писменост и култура, а не на славянската, граничи с предателство

АБВ България

Мечтата на гражданина на Р България


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни