Иван Цеков - областен председател на АБВ-Кюстендил

Facebook Twitter

Иван Цеков е областен председател на АБВ в Кюстендилска област. Роден е 1955-та година. Има две големи дъщери, които в момента живеят и работят в Швейцария и Германия. Иван Цеков е инженер по професия с 35 години стаж в производството. В АБВ е от учредяването на движението.

За АБВ

Според мен АБВ е една формация, създадена от хора с доказан политически живот, които не са злоупотребили с доверието на избирателите. Формацията има правилни, коректни и точни позиции,без пресилени обещания и предизборни лъжи. Хората, които са в АБВ, знаят как трябва да се управлява държавата и могат да допринесат много за развитието на България. Смятам. Радвам се, че в АБВ намериха място доста млади и читави хора, с доказан професионален опит, които за първи път членуват в политическа партия. Това се наблюдава и в националния съвет, и на местно ниво. Като имаме предвид, че ние сме най-бедната страна в ЕС, лявата идея у нас има много сериозно бъдеще. Но идеите трябва така да бъдат представени пред хората, че те да разберат, че това е единствената алтернатива за тях и техните близки.

За Кюстендил

Опитваме се да създадем една работеща партийна структура и за момента смятам, че постигаме сравнително добри резултати. Нашата позиция в ОС на Кюстендил е да помагаме на града да се развива. Основната ни цел е постигането на ясно и прозрачно управление на общината. Това сме го поставили още на учредителната среща на новия ОС и ще го отстояваме до край. Нашите представители ще работят и ще отстояват всичко, което е полезно за Кюстендил, и няма да сме срещу нищо, което носи добро за гражданите на нашата община. В същия момент ще бъде категорично против всичко, което им носи негативи.

За местните избори

Позитивите, които мога да отбележа след местните избори, са свързани с многото млади и успешни хора, които влязоха в нашите листи не от кариеристични подбуди, а по убеждения и с желание за работа. Що се отнася до негативите, ние подходихме малко наивно при подготовката на изборите,сякаш нямахме и достатъчно време. Не направихме най-добрата възможна организация, но това ще ни е за урок, за да продължим напред успешно.

abv-alternativa.bg

Публикувано на 21.11.2015 г.    

Последни публикации

АБВ България

ЗАКЛЮЧЕНИЯ: Международен енергиен форум “Енергетика, икономика, сигурност – актуални измерения“ (19 януари 2019 г., гр. София)

АБВ България

ПРИВЕТСТВИЕ НА ПОСЛАНИКА НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ АНАТОЛИЙ МАКАРОВ КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ И УЧАСТНИЦИТЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ЕНЕРГИЕН ФОРУМ НА ТЕМА «ЕНЕРГЕТИКА, ИКОНОМИКА, СИГУРНОСТ – АКТУАЛНИ ИЗМЕРЕНИЯ»

АБВ България

Георги Илчев: Промените в Изборния кодекс не решават нито един важен за изборния процес и за неговата обективност въпрос

АБВ България

Румен Петков изрази тревога заради неуспешния икономически тест от процедурата Open Season на „Булгартрансгаз“

АБВ България

Ръководството на ПП АБВ се срещна с посланика на Румъния Н. Пр. Йон Гъля

Предстоящи събития

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни