Васка Горанова за местните избори в "Младост": Очаквах повече!

Facebook Twitter

Тодор Цанев: Местните избори бяха осакатени, умишлено бяха скрити зад президентския вот

На 6 ноември жителите на столичния квартал "Младост" освен за президент и на Националния референдум, гласуваха и за кмет на района. Тодор Цанев, председател на АБВ-София и Васка Горанова, кандидатът за кмет на коалиция АБВ-"Гергьовден", която отпадна от надпреварата, коментираха избора за кмет пред Bulgaria ON AIR.

В репортаж, излъчен в предаването "Денят ON AIR" Цанев подчерта, че коалицията бележи двоен ръст от вота преди една година.

"Местните избори бяха осакатени, умишлено бяха скрити зад президентския вот. Проблемите на "Младост" не успяха да изплуват", посочи той.

"Моят резултат е градивен, двойно съм повишила резултатите от миналата година, понеже се явявам за втори път като кандидат-кмет на "Младост". Очаквах повече, но продължавам напред", каза Горанова.

Цанев заяви, че очакват още през следващата седмица да се възобнови работата на Столичния общински съвет, за да започне обсъждането на Бюджет 2017.

"Президентските избори в неделя спрягат двама кандидати, които са силно партийни, но аз се надявам, че хората са достатъчно интелигентни, за да направят най-разумния избор", коментира той.

"Сигурна съм, че жителите на "Младост" ще направят своя избор така, както те сами решат", заключи Горанова.

Публикувано на 10.11.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ ще изпрати до парламента настояване за негласуване на предложението на правителството за F-16 и за мораториум върху сделката с изтребителите

АБВ България

Румен Петков в Шумен: ПП АБВ е в готовност за диалог за формиране на местни коалиции, на принципна основа, сериозна аргументация и с много ясен ляв - лявоцентристки профил

АБВ България

Издават в Плевен пощенска марка с творба на академик Светлин Русев

АБВ България

Любомира Ганчева: ПП АБВ ще се бори за повече държава във всяка община и край на забравените от Бога и Бойко населени места

АБВ България

ПП АБВ настоява за незабавен мораториум върху сделката за новите самолети, организира дискусия за ВВС


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни