Десислава Христова: “За провалите, провалените политици и наглостта”

Facebook Twitter

Когато заговориш за провала  на другите, първо погледни себе си, доколко не отговаряш на това състояние. Когато сочиш другите, че са провалени политици, огледай се, доколко си постигнал желаните политически цели, които си си поставил, а след това давай оценки.

След „успешната” мисия на правителството в дипломатическата битка за най-високия пост в ООН, г-н Борисов заговори за провалените политици от АБВ. Браво г-н Борисов ... но да видим оценихте ли първо себе си:

-През 2009г. имахте за цел да направите пълен и успешен мандат като премиер ... Какво стана – разярени тълпи от хора Ви изхвърлиха преждевременно от премиерския кабинет. А помните ли колко хора се самозапалиха и загинаха заради Вас тогава, докато не си подадохте оставката през зимата на 2013г. И ако това не е огромен политически провал ... здраве му кажи!

-Сега се пробвате за втори мандат, който и децата вече предусещат, че отново няма да изкарате успешно до край и отново ще повторите огромения си провал. Защо ли – защото работите явно срещу интересите на собствената си страна и собствения си народ, и хората го виждат, защото провалихте един уникален шанс българин до оглави най-престижната световна организация, шанс който едва ли вече някога ние българите ще имаме, било то поради съзнателната Ви антибългарска политика или просто от некадърност, което всъщност няма толкова голямо значение, защото провалът Ви тук е не само огромен, той е убийствен, т.к. унизихте и посрамихте страната ни. Вие г-н Борисов опозорихте България!

И в това си състояние на „успял политик”, Вие имате наглостта да наричате „провалени политици” хора, които далеч Ви превъзхождат и по интелект, и по поведение, и по принос към страната ни! Наглост е да наричате провален политик този, който е получил признанието за най-успешния президент от т.н. преход на България и е единственият досега, който има цели два успешни мандата, изкарани докрай.

И не на последно място, кой е провален политик – този, който позволява да бъде подвеждан или този, който умее да подвежда политическите си опоненти! – (В контекста на изказването на г-н Борисов, че е бил подведен и за двете кандидатури на България за ООН.)

Нищожният Ви шанс да се припознаете като непровален политик е ако споделяте принципа Не се проваля този, който няма цел, но дори и тогава няма как да се впишете в списъка на успелите! А в този случай ... накъде ни водите г-н Борисов, без цел и без посока!!!

Оценка за това кой е провален и кой е успешен, ще даде историята и позволете – нека не сте Вие човекът-мнение в тази държава. Не отнемайте правото и на останалите да могат да мислят и разсъждават.

След този позор, който нанесохте на България пред лицето на цялата световна общесвеност – тръгнете си г-н Борисов, харчете си „спестените” пари от магистралите, митниците, оградите ..., ако не Ви потърсят сметка за това, и ни оставете да се опитаме без Вас да съхраним останките от порутената ни и омерзена държава, докато все още има и останки!

Десислава Христова - председател на ПП”АБВ” - район „Овча купел”

Публикувано на 07.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Шумен: Дебат „България на другия ден, България след Борисов“ трябва да се състои час по-скоро

АБВ България

Румен Петков: Полицията е получила неформално нареждане да извършва проверки по партийните централи с въпроси за участието на актива на партиите в протестите

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни