Васка Горанова: Жителите на район „Младост“ трябва да имат пряк достъп до управлението на Общината

Facebook Twitter

  • mladost1.jpg

  • mladost4.jpg

  • mladost5.jpg

  • mladost2.jpg

Жителите на район „Младост“ трябва да имат пряк достъп до управлението на Общината. Това заяви кандидатът на ПП „Алтернатива за българско възраждане”, ПП „Движение Гергьовден“ и ПП „Партия на зелените“ за кмет на район „Младост“ в гр. София Васка Горанова, по време на среща с жители на района.

„Вече видяхме, колко неефективно може да бъде управление, което изолира нас гражданите, което не търси нашето мнение, а търси пролуки в закона за да задоволява своите или нечии други интереси“, посочи тя. По думите на Горанова „Младост“ се нуждае от възраждане на зелените политики и от изграждането и поддръжката на детски площадки. “Трябва още да се работи срещу възможността някой да продаде градинката пред блокът ни, само защото е например добре стимулиран или просто, защото думата съвест не значи нищо за него. Първото нещо от което се нуждаем е промяна в Закона за устройство на територията, за да може строителните безобразия да спрат - веднъж завинаги“!

Тезите на Васка Горанова срещнаха подкрепата на лидерът на АБВ и президент на Република България (2002-2012) Георги Първанов, както и на почетния председател на ПП „Движение Гергьовден“ Любен Дилов-син.

„Тези избори са много важни, защото те идват след един тежък, очевиден провал на модела ГЕРБ в управлението на „Младост“ и бих казал в местната власт като цяло. Няма как да се отърват така лесно с предприетата промяна. Тази отговорност трябва да е една от ключовите теми на предстоящия политически дебат, колкото и кратък да е той. Младост има нужда от решителна, дълбока промяна в областта, казано най-общо на благоустройството, особено заради всичко това, което се случи по време на управлението на ГЕРБ“, заяви Георги Първанов. 

„Трябва да обясним на хората, че от техния вот зависи. Повярвайте ми, наистина зависи. За да не се стига до там , че после да се налага да събират подписки или да правим местни референдуми“, посочи  пред  множеството от симпатизанти  Дилов-син.

„Проблемите в района, свързани с нарушаване на основни моменти в закона за устройството на територията,  доведоха до протестите на гражданите и оставката на предишния кмет. Приветствам гражданската активност, но съм убеден,  че ситуацията може да се поправи без продължителни протести, а от силната личност на кмет с воля и отговорност“, заяви от своя страна председателят на Градската организация на ПП АБВ за София  и столичен общински съветник Тодор Цанев.

Пресцентър ПП АБВ

Назад

Публикувано на 30.09.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев даде своя глас

АБВ България

Александрина Костадинова: Гласувах днес за достойното място на България в Европа

АБВ България

Любомира Ганчева: Светът се променя от твоя личен пример, не от твоето мнение!

АБВ България

Пламена Заячка: Дадох своя глас за моята битка

АБВ България

Румен Петков упражни правото си на глас


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни