След сигнал от АБВ кв.“Овча Купел“, Столична община потвърди изграждането на нова улица в квартала

Facebook Twitter

След проведени консултации с районната организация на ПП АБВ в столичния квартал „Овча Купел“ и нейния председател Десислава Христова, относно инфраструктурни проблеми и затруднен достъп в квартала, от януари 2016 година плана за регулация на м. ж. к. „Овча Купел“ се изменя, като се включва изграждането на улица, осигуряваща достъпа до бл. 414.

През юни СО-район „Овча Купел“ входира писмо до Директора на Дирекция „Транспортна инфраструктура“ към Столична община и искане улиците, свързващи ул. “Петя Дубарова“ и ул. “Братя Бартел“, които осигуряват транспортен достъп до бл. 414, да бъдат включени като приоритетни в „Програмата за проектиране и изграждане на улици“ на Столична община.

От районната администрация предлагат за временно решение на проблема да бъде изпълнено заравняване на територията при блок 414, тъй като не могат да се ангажират с конкретни срокове за цялостното изграждане на улицата, защото тези процедури се провеждат в различни дирекции на Столична община.

Пресцентър ПП АБВ-София

Публикувано на 11.07.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за незабавно спиране на концесиите и за преустановяване на всички сделки, свързани с продажба на държавно имущество

АБВ България

Румен Петков: На Борисов му предстоят два неизбежни сблъсъка - с прокуратурата и с психиатрията


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни