АБВ-Младежи изготвиха 15 приоритета на 5-тия Президент на Република България

Facebook Twitter

В сърцето на най-стария жив град в Европа - Пловдив - АБВ-Младежи съвместно с Младежката организация на "Движение Гергьовден" проведоха кръгла маса и формираха основните приоритети, които държавния глава на България трябва да заложи в програмата си за управление за следващите 5 години.

Работната среща бе подготвена и организирана от националното ръководство на АБВ-Младежи и бе модерирана от първия председател на НС на АБВ-Младежи и член на НС на ПП АБВ Нина Найденова. “Само седмица преди едни от най-важните мажоритарни избори в България е много важно да направим правилния избор и да се доверим на личността, която ще може да отстоява нашите цели и да защитава интересите ни”, каза Нина Найденова, която водеше процеса на работа по групи и общите обсъждания на формираните приоритети. “За мен като учредител и първи председател на младежката оргаизация на ПП АБВ е изключителна радост да видя на едно място събрани толкова млади можещи и мислещи хора, които имат визия и могат да целеполагат и да изготвят стратегии”, каза още тя.

“Ние младите хора не сме бъдещето, а настоящето. Днешната среща показа, че имаме потенциала да мислим стратегически и да изискваме от нашите държавници да бъдем техен равноправен партньор в създаването на политики. Показахме, че имаме високи изисквания към това как управляващите ще ни мотивират да останем и да се борим за развитието на България. Вярваме, че Ивайло Калфин е човекът, който заслужава нашето доверие", заяви председателят на НС на АБВ-Младежи Любомира Ганчева.

Неслучайно младите избраха историческото място на Античния Римски стадион в Пловдив- “Съзнаваме, че при всички предизвикателства пред България на международната сцена и сред политическата нестабилност и икономическа криза, страната ни е изправена на кръстопът и трябва изключително внимателно да направи правилния избор на президент. Ние ще заложим на силна личност и доказан професионалист като Ивайло Калфин”-бяха единни младежите.

Според тях президентът трябва да бъде гласът и гарантът на нацията, мост между институциите, социално-чувствителен, спрямо младите хора и твърд, спрямо онези, които пренебрегват националните ни интереси.

На 1ви ноември - Деня на будителите, по време на младежката среща под наслов “Твоят глас решава! Събуди се!” националните ръководства на АБВ-Младежи и младежката организация на Движение Гергьовден ще връчат на Ивайло Калфин изготвените на работната среща в Пловдив 15 приоритета.

АБВ-Младежи 

  • mladeji.plpovdiv.01.JPG

  • mladeji.plpovdiv.02.JPG

Публикувано на 31.12.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ предлага в борбата с COVID-19 да бъде ангажиран медицинският персонал от детските градини и училищата, които в момента не работят, а децата са в режим на дистанционно обучение

АБВ България

Втори в Европа, макар и в минало време

АБВ България

ПП АБВ алармира: Във Варна и Варненско е на път да се повтори бедствието в Перник

АБВ България

Румен Петков получи юбилейно отличие от ЦКС

АБВ България

Д-р Емил Стоименов по ФОКУС: Борисов вдига предизборно лекарските заплати за срока на пандемията, залагайки капан на следващото правителство


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни