АБВ-Младежи изготвиха 15 приоритета на 5-тия Президент на Република България

Facebook Twitter

В сърцето на най-стария жив град в Европа - Пловдив - АБВ-Младежи съвместно с Младежката организация на "Движение Гергьовден" проведоха кръгла маса и формираха основните приоритети, които държавния глава на България трябва да заложи в програмата си за управление за следващите 5 години.

Работната среща бе подготвена и организирана от националното ръководство на АБВ-Младежи и бе модерирана от първия председател на НС на АБВ-Младежи и член на НС на ПП АБВ Нина Найденова. “Само седмица преди едни от най-важните мажоритарни избори в България е много важно да направим правилния избор и да се доверим на личността, която ще може да отстоява нашите цели и да защитава интересите ни”, каза Нина Найденова, която водеше процеса на работа по групи и общите обсъждания на формираните приоритети. “За мен като учредител и първи председател на младежката оргаизация на ПП АБВ е изключителна радост да видя на едно място събрани толкова млади можещи и мислещи хора, които имат визия и могат да целеполагат и да изготвят стратегии”, каза още тя.

“Ние младите хора не сме бъдещето, а настоящето. Днешната среща показа, че имаме потенциала да мислим стратегически и да изискваме от нашите държавници да бъдем техен равноправен партньор в създаването на политики. Показахме, че имаме високи изисквания към това как управляващите ще ни мотивират да останем и да се борим за развитието на България. Вярваме, че Ивайло Калфин е човекът, който заслужава нашето доверие", заяви председателят на НС на АБВ-Младежи Любомира Ганчева.

Неслучайно младите избраха историческото място на Античния Римски стадион в Пловдив- “Съзнаваме, че при всички предизвикателства пред България на международната сцена и сред политическата нестабилност и икономическа криза, страната ни е изправена на кръстопът и трябва изключително внимателно да направи правилния избор на президент. Ние ще заложим на силна личност и доказан професионалист като Ивайло Калфин”-бяха единни младежите.

Според тях президентът трябва да бъде гласът и гарантът на нацията, мост между институциите, социално-чувствителен, спрямо младите хора и твърд, спрямо онези, които пренебрегват националните ни интереси.

На 1ви ноември - Деня на будителите, по време на младежката среща под наслов “Твоят глас решава! Събуди се!” националните ръководства на АБВ-Младежи и младежката организация на Движение Гергьовден ще връчат на Ивайло Калфин изготвените на работната среща в Пловдив 15 приоритета.

АБВ-Младежи 

  • mladeji.plpovdiv.01.JPG

  • mladeji.plpovdiv.02.JPG

Публикувано на 31.12.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ пита в писмо до МС – обезпечено ли е машинното гласуване за следващия вот

АБВ България

Любомира Ганчева: Проблемите в енергетиката у нас растат лавинообразно

АБВ България

Петър Първанов: Довършването на язовир „Раянци“ край Земен е трайното решение, което да обезпечи питейна вода за Перник и региона

АБВ България

Пламена Заячка: Девет оставки за един кабинет не символизират стабилност

АБВ България

ПП АБВ дава принципната си подкрепа за инициирания от ПГ на „БСП за България“ вот на недоверие


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни