АБВ-Младежи изготвиха 15 приоритета на 5-тия Президент на Република България

Facebook Twitter

В сърцето на най-стария жив град в Европа - Пловдив - АБВ-Младежи съвместно с Младежката организация на "Движение Гергьовден" проведоха кръгла маса и формираха основните приоритети, които държавния глава на България трябва да заложи в програмата си за управление за следващите 5 години.

Работната среща бе подготвена и организирана от националното ръководство на АБВ-Младежи и бе модерирана от първия председател на НС на АБВ-Младежи и член на НС на ПП АБВ Нина Найденова. “Само седмица преди едни от най-важните мажоритарни избори в България е много важно да направим правилния избор и да се доверим на личността, която ще може да отстоява нашите цели и да защитава интересите ни”, каза Нина Найденова, която водеше процеса на работа по групи и общите обсъждания на формираните приоритети. “За мен като учредител и първи председател на младежката оргаизация на ПП АБВ е изключителна радост да видя на едно място събрани толкова млади можещи и мислещи хора, които имат визия и могат да целеполагат и да изготвят стратегии”, каза още тя.

“Ние младите хора не сме бъдещето, а настоящето. Днешната среща показа, че имаме потенциала да мислим стратегически и да изискваме от нашите държавници да бъдем техен равноправен партньор в създаването на политики. Показахме, че имаме високи изисквания към това как управляващите ще ни мотивират да останем и да се борим за развитието на България. Вярваме, че Ивайло Калфин е човекът, който заслужава нашето доверие", заяви председателят на НС на АБВ-Младежи Любомира Ганчева.

Неслучайно младите избраха историческото място на Античния Римски стадион в Пловдив- “Съзнаваме, че при всички предизвикателства пред България на международната сцена и сред политическата нестабилност и икономическа криза, страната ни е изправена на кръстопът и трябва изключително внимателно да направи правилния избор на президент. Ние ще заложим на силна личност и доказан професионалист като Ивайло Калфин”-бяха единни младежите.

Според тях президентът трябва да бъде гласът и гарантът на нацията, мост между институциите, социално-чувствителен, спрямо младите хора и твърд, спрямо онези, които пренебрегват националните ни интереси.

На 1ви ноември - Деня на будителите, по време на младежката среща под наслов “Твоят глас решава! Събуди се!” националните ръководства на АБВ-Младежи и младежката организация на Движение Гергьовден ще връчат на Ивайло Калфин изготвените на работната среща в Пловдив 15 приоритета.

АБВ-Младежи 

  • mladeji.plpovdiv.01.JPG

  • mladeji.plpovdiv.02.JPG

Публикувано на 31.12.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Ивайло Калфин: Формулата за изчисление на пенсиите е от 2000-та година

АБВ България

Румен Петков: Ръководството на БСП „зашлеви“ не просто Сергей Станишев, а президента на ПЕС

АБВ България

Пламена Заячка пред Bulgaria ON AIR: Референдум за мир? АБВ започва да събира подписи

АБВ България

Ивайло Калфин по пенсионните казуси: Промените ощетяват пенсионерите, целта е пестене на пари

АБВ България

Румен Петков се срещна и разговаря с наследниците на двама от най-великите международници в световен мащаб – Евгений Примаков и Андрей Громико


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни