Новини от ПП АБВ

Младежи от Община „Марица“ – Пловдив се присъединяват към ПП АБВ

от в Структури 29/09/2015

„Млади хора заявяват желанието си да влязат в ПП АБВ. На среща в Строево, Община „Марица“ край Пловдив, днес 8 души на възраст до 30 години подадоха заявления за членство“, съобщи зам.-председателят на партията Румен Петков. Двамата с областния лидер на АБВ за Пловдив област Владимир Маринов поеха ангажимента да връчат членските карти на младите хора до 20 октомври. „Това е процес, който, убеден съм, ще продължи със същата динамика и след изборите – отношението на младите хора към политическата ни сила го показва“, заяви Маринов.

В Строево Румен Петков и Владимир Маринов се срещнаха с над 50 души, членове и симпатизанти на ПП АБВ. В дискусията се поставиха въпроси, свързани с местната власт и местните политики, с амбициите на ПП АБВ в Община „Марица“. Основните приоритети очерта председателят на общинската организация в „Марица“ Атанас Тинков.

Обособяването на собствен териториално-административен център на „Марица“, постави като акцент с решаващо значение за развитието на общината Атанас Тинков. „Сега административният център и сградата на общината се намират на територията на Пловдив. Обособяването на собствен административен център, ще даде друг потенциал, друга енергия и друго самочувствие на развиващата се Община „Марица“, посочи общинският председател на ПП АБВ.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *