Новини от ПП АБВ

Във Варна партия „България на труда и разума“ заяви подкрепата си към ПП АБВ

от в ПП АБВ Новини 26/02/2021

Партия „България на труда и разума“  категорично заяви подкрепата си към ПП АБВ. На пресконференция във Варна председателят на ПП АБВ Румен Петков отправи благодарност за високата оценка. Той заяви, че диалогът и намирането на общо решение, показващо отговорност пред гражданите, е далеч по-важно от идентификацията в избирателната комисия.

„В разговорите, които водихме се оказа, че целите, които ни обединяват са три: укрепване на държавността и институциите, осигуряване на сигурността на гражданите и възстановяване на икономиката и стабилността в държавата. Разбира се, обединявани и борбата с бедността и демографската криза, както и възраждането духовността на българската нация. За нас е много важно да фокусираме вниманието на варненци върху два въпроса, по които всеки кандидат за народен представител, би трябвало да заяви ясно позицията си. Първият въпрос е свързан с перспективата на инициативата „Три морета“. Това е инициатива с 50-годишна история, която е излязла вече далеч от територията на Европа. Това е инициатива, която буди въпроси по отношение на това, кой участва и кой не участва в нея. За нас е важно, че се обединяваме с партия „България на труда и разума“, около това инициативата „Три морета“ да има само икономически параметри, инфраструктура и енергетика. Военният стълб на инициативата ще я изкриви, ще създаде нов военен блок в Европа и ще изиграе ролята на един никому ненужен буфер. Това ще бъде инструмент за напрежение и натиск срещу Русия. И затова ние считаме, че това решение е грешно за Европа. Не случайно подчертавам и неучастието на Германия, защото разумна, стара Европа не иска да участва в структури, които нямат реален политически пълнеж и инструментариум, а напротив – създават впечатлението за създаването на нови изкуствено мотивирани инструменти за напрежение с Русия. Искаме да заявим и нашето  категоричното мнение пред жителите на цялото Черноморие, че се противопоставяме на всякакви военни учения Черноморския басейн. Тези неща са дълбоко принципни за развитието на България, за атмосферата в региона и за развитието на туризма“.

Областният председател на партия „България на труда и разума“ във Варна д-р Ивайло Герчев посочи, че партия АБВ е тази, която е най-близка до идеите, които партия БТР отстоява.

„Именно затова апелирам всеки един трудолюбив и разумен българин да гласува за партия АБВ. Протестният вот не е начинът да бъдат решени проблемите на страната. Аз смятам, че най-правилното решение е да се подкрепи партия АБВ, която има реална визия за развитието на страната. Съгласен съм с мнението на г-н Румен Петков, че Варна е морската столица на Черноморието и доста голяма част от приходите на хората идват от туризма. За съжаление изминалата 2020-та година ощети много семейства, които се изхранват именно от този сектор. Част от тях бяха безработни, други бяха със силно намалени доходи. Аз обаче съм уверен, че ако бъдат предприети адекватни и бързи мерки хората биха могли да бъдат изведени от тази неприятна ситуация, а по-важното е и да не бъде позволявано повече да изпадат в такова положение. Категорично съм съгласен, че всеки един българин заслужава достоен начин на живот и смятам, че програмата на АБВ ще даде тази възможност на хората. Именно поради тази причина партия „България на труда и разума“ категорично застава зад тях, не само във Варна, но и в други области на страната“.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *