Новини от ПП АБВ

Генерал Михов: Още не бих казал, че Ямбол е най-доброто място за живеене, въпреки обновения площад

от в ПП АБВ Новини 20/10/2015

Народният представител генерал Михо Михов бе на посещение в Ямбол, за да подкрепи кандидата за кмет от ПП АБВ Драгомир Димитров. На среща с офицерите и сержантите от резерва той заяви, че застава твърдо зад кандидатурата на Драгомир Димитров. „Това е най-борбеният кандидат за кмет, когото познавам, амбициозен е и е човек, който не носи със себе си негативите на политиката“, каза генерал Михов и допълни, че листата е добре балансирана – съчетание на млади и енергични, и хора с опит.

Генерал Михов обяви и категоричната позиция на АБВ за необходимостта от военно-патриотично образование. „Трябва да има не само образование, но и възпитание”, убеден бе народният представител. „Младите хора би трябвало да имат готовност да реагират в кризисни ситуации – от земетресения, до масови безредици. Затова АБВ предложи в законите за предучилищното и училищно образование и за висшето образование да бъдат предвидени такива часове, които да осигурят подготовката на резервисти и на офицери от резерва. За съжаление тези предложения не бяха приети, но АБВ ще настоява и ще работи в тази насока“.

Ген. Михов покани всички присъстващи на своя приемен ден на 22 октомври. И обяви, не за първи път, че като народен представител от ПГ на АБВ за ямболски многомандатен избирателен район, той ще изслушва хората и ще се опитва да им помага, като поставя техните въпроси и проблеми в парламента. Но на първо място всички тези проблеми би трябвало да бъдат поставени на местната власт. „Още не бих казал, че Ямбол е най-доброто място за живеене, въпреки обновения площад и смятам, че е време общината да се пробуди и да избере кмет, който да работи за интересите на хората и за града. Твърдо заставам зад кандидатурата на Драгомир Димитров“, каза в заключение генерал Михо Михов.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *