Новини от ПП АБВ

Георги Кадиев: Ще управляваме ефективно, честно и прозрачно. Гражданите ще има достъп до всеки един от нас

от в ПП АБВ Новини 17/10/2015

„Ще управляваме ефективно, честно и прозрачно. Всеки гражданин ще има достъп до нас – до кмета на София, до нашите общинските съветници и районни кметове. Кандидатите ни са способни хора, с воля и енергия за работа. Вярвам в техните, както и в собствените си възможности да работим в полза на гражданите, в полза на столицата на България.“ Това заяви по време на среща с избиратели кандидатът на коалиция „Сердика“ за кмет на София Георги Кадиев. По думите му, милионният град има много проблеми, които чакат своите решения, свързани с подобряване на инфраструктурата, ефективно управление на финансите и развитие на кварталите, които трябва да придобият свой собствен облик и идентичност. „Трябва да стимулираме бизнеса, да изграждаме инфраструктура, ВиК, спортни площадки, модерни читалища в крак с технологиите, всеки квартал трябва да има и специфични паметници, които да възраждат родолюбието на българина“, посочи той.

Думите му бяха подкрепени от заместник-председателя на ПП АБВ и председател на предизборния щаб на партията Румен Петков. Той бе категоричен, че коалиция „Сердика“ има капацитет и възможност да се пребори за управлението на столицата. „Ако се мобилизираме, ако посланията ни стигнат до хората, които искат промяна, които искат нов тип прозрачно управление, ако успеем наистина да стигнем до сърцата на тези хора, ще успеем да се преборим и в предизборната надпревара за София“.

Призив към гостите на събитието отправи и кандидатът на коалиция „Сердика“ за общински съветник и кмет на район „Младост“ Васка Горанова. „Реших да вляза в политиката и да се кандидатирам за общински съветник и районен кмет, защото съм съгласна с призива, че има нужда от нови лица, от млади хора, от хора, които имат идеи и енергия да ги реализират, които имат желание да работят за гражданите. Ако получа доверието на избирателите, ще направя всичко възможно да го оправдая. Ще покажа на хората, че политиката може да има човешко лице. Младост е вторият район по брой население в град София, проблеми има много, време е те да започнат да получават своите решения. В най-кратки срокове ще подготвя нужните планове за преодоляването на всеки един от тях. Гарантирам, че гражданите ще имат пряк достъп до управлението и заедно ще търсим работещите решения за района“ .

На финала на събитието към хората се обърна и лидерът на АБВ и президент на България (2002-2012) Георги Първанов. “Трябва да стигнем до максимален брой избиратели. Трябва да се мобилизираме, да се съсредоточим, защото на тези избори имаме уникалния шанс да дадем ход на голямата промяна в левицата“, посочи той.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *