Новини от ПП АБВ

Маргарита Любенова е водачът на листата на ПП АБВ Ловеч

от в ПП АБВ Новини 23/02/2021

Маргарита Любенова е водачът на листата на ПП АБВ Ловеч в предстоящия парламентарен вот. Тя птицевъд и притежава една от малкото лицензирани ферми у нас. За за причината да се впусне в политическа дейност едва сега, Любенова обясни, че АБВ е първата партия, която печели нейното доверие. Тя днес бе представена пред жителите и медиите на Ловеч.

„Това, което АБВ доказва и показва през последните години, ме води на мисълта, че това е единствената партия, която може да се справи с най-наболелите проблеми в България“.

Маргарита Любенова коментира също, че в момента за българите липсва сигурност от всякакво естество, а държавата отдавна липсва, като институция. А изчезването на цели населени места и обезлюдяването на територии е един от ярките примери за това. По-добър живот и по-успешна държава трябва да е мисия на всички българи, добави тя.

В подкрепа на Маргарита Любенова в Ловеч бяха и председателят на партията Румен Петков, както и актьорът Веселин Плачков, който повежда листите на АБВ в Плевен и Пловдив.

Политиката е в трудни години, затова е много сложно човек да се ангажира с политика, каза Румен Петков и благодари на Любенова за тежката отговорност, която поема.

„Бойко Борисов превърна политиката в пошло занятие, показа, че грабежът няма връх в България. И когато някой днес се ангажира с политика, това в някаква степен го омърсява. Един от дефицитите в нашето общество е почтеността. Гордея се с нашите кандидати в Ловеч, защото са достойни и почтени и отговорни хора“.

Актьорът Веселин Плачков посочи, че Ловеч е от старите градове със собствен дух, традиции и богата история. И е тъжно, че подобни великолепни градове са оставени на произвола.

„Културата е забутана в ъгъла и единствената тема са парите и липсва всякаква стратегия за духовността, за образованието“.

Плачков каза, че е приел политическото предизвикателство именно заради яркото отношение на ПП АБВ към тези ценности. Той призова за подкрепа, за да бъде дадена възможност на българите за нормален живот.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *