Новини от ПП АБВ

Политологът Любомир Йорданов е водачът на листата на ПП АБВ в Габрово

от в ПП АБВ Новини 23/02/2021

Политологът Любомир Йорданов е водачът на листата на ПП АБВ в Габрово за предстоящия парламентарен вот. Той е председател на младежката организация на ПП АБВ-Габрово и член на националното ръководство на АБВ-Младежи. Днес Йорданов бе представен пред съгражданите си и медиите от председателя на партията Румен Петков и д-р Пламена Заячка, лидер на АБВ-Младежи. Тя заяви, че кандидатурата на Любомир Йорданов е гордост за Габрово, като подчерта неговата висока професионална реализация и изборът му да остане да живее и работи в града си.

„Ние от АБВ-Младежи се гордеем, че можем да представим такъв кандидат в парламентарния вот. Защото такива млади хора са символът на промяната – промяната, която търсим в цялото време на 30-годишния преход. Ангажиментът на Любомир Йорданов е не към АБВ, но към България“.

Д-р Заячка добави важността на това Габровския регион да има своето представителство в Народното събрание от човек, местен патриот и родолюбец, който познава града си и проблемите му.

Любомир Йорданов подчерта като особено важно културният туризъм и предприемачеството в региона да бъдат ясен приоритет и за държавното, и за местното управление, предвид огромния потенциал там, както и справедливото разпределение на финансирането.

Румен Петков заяви, че кампанията за ПП АБВ е голямо предизвикателство и съществената отлика от другите политически сили е отношението към нормалността, здравето и изобщо, атмосферата. Той предели Любомир Йорданов като ярък представител на младото поколение и подчерта волята на ПП АБВ младите хора да бъдат част от правенето на политиката и нейната реализация – днес, тук и сега.

„Затова ние търсим подкрепата на гражданите – за да дадем нормален живот в работеща държава. Това е голямото предизвикателство към българския народ днес. За разлика от всички останали политически формации, ние ясно сме заявили волята и решимостта си да възстановим атмосферата, нормалните отношения и нормално общуване, да дадем възможност на хората за нормален живот и да имаме работеща държава – работещи институции, икономика, образование и работещо здравеопазване за всички“.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *