Новини от ПП АБВ

ПП АБВ регистрира листата си в Добрич с водач д-р Николай Бекяров

от в ПП АБВ Новини 26/02/2021

ПП АБВ регистрира листата си в Добрич, оглавена от д-р Николай Бекяров. Д-р Бекяров е лекар специалист в МБАЛ Добрич. Пред журналисти председателят на партията Румен Петков очерта три основни цели.

„За нас е много важно в тази кампания да постигнем три резултата. Първият е да покажем на хората, че здравето е един от големите въпроси, но от изключителна важност е и научнообоснованият подход, грижата на институциите и решителността в действията. Второ – местната общност да види себе си, смея да твърдя, че листата ни в Добрич е един много ярък знак на това, че залагаме на ресурса на човешките качества в този много красив наш край, който носи много история и самочувствие. Показали сме уважение и почит към това самочувствие. Трето – за нас е много важно да достигнем до хората в тази особена ситуация, казвам особена, защото тази кампания ще е много различна от гледна точка на това, че няма да се допуснат, по една или друга причина, събирания на много хора. Това ще направи по-ограничен достъпа на партиите, които нямат голям финансов ресурс и ще е пречка пред сблъсъка на политики. Първият и главен приоритет на партията е по-добрият начин на живот“.

Водачът на листата на ПП АБВ в Добрич д-р Николай Бекяров, е трето поколение невролог, като неговата фамилия е добре позната в цялата област.

„След дипломирането си реших да остана в нашия град, да помагам, да работя тук. Имам близо 18 години трудов стаж в болницата и в извънболничната помощ. За мен е огромна чест и авторитет, че бях поканен да оглавя листата на ПП АБВ. Задачата няма да е никак лесна, мисля, че партията е стойностна, има сериозна подкрепа,  много влиятелни фигури и смятам, че ще се справим. Ще се борим за премахване на статуквото и за справяне с демографската, икономическа и духовна криза”.

В Добрич бе и доц. Атанас Мангъров, който е водач на листата на АБВ в столицата и във Варна.

„Факт е, че начело на листата стои един лекар, който е противник на всички безумни мерки, които водят до разруха и до извеждане на цялото общество от релси. Във всяка листа в Добрич има лекари, но те са доста назад, докато при нас е начело и причината за това е отношението към тази пандемия, което той проявява от самото начало. Тук става дума за един медицински проблем, който се използва по безумен начин за други цели – икономически, политически, психологически и други. Това, върху което трябва да се постави акцент, е хората да се обединят, независимо от своите политически убеждения и да не допуснат тази нова ненормалност, която никой не иска да се случи”.

След д-р Бекяров в листата с кандидати за народни представители на ПП АБВ за Добричкия многомандатен район се нареждат кандидати от общините Каварна, Шабла и Тервел.  „Заложили сме на това кандидатите да са добре познати личности, смятаме, че сме направили един добър подбор. Показателно за това е, че сме поставили д-р Николай Бекяров като водач. Той е една фигура, която означава много за нашия град”, заяви областният координатор на партията в Добрич Милко Пенчев.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *