Новини от ПП АБВ

Румен Петков: АБВ единствена организира дебати за това каква президентска двойка е нужна на България

от в ПП АБВ Новини 14/04/2016

АБВ е единствената партия, която организира поредица от дебати за това каква президентска двойка е нужна на България, заяви пред журналисти в Пловдив заместник-председателят на ПП  АБВ Румен Петков. „Направихме вече два дебата, както и сериозна дискусия по демографското състояние на нацията с участието на 8 политически формации. И правим това със съзнанието, че искаме да сме полезни на гражданите да направят своя избор“, добави той.

Румен Петков призна, че в АБВ все още не са готови с кандидатурите за президент и вицепрезидент, но че амбицията  на партията е в рамките на месец май това да се случи. „Търсим обединяваща фигура, фигури с много по-широка подкрепа от тази на една политическа сила, което означава да водим активен диалог за намирането на такова решение“, посочи зам.-председателят на ПП АБВ.

В отговор на журналистически въпрос за гражданските арести и изказването на премиера Борисов, Румен Петков също отправи въпрос: „Защо години наред вече не можем да изградим граничното съоръжение с Турция?  Повече тук!

Пресцентър

ПП АБВ – Пловдив град и Пловдив област

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *