Новини от ПП АБВ

Румен Петков: Навлизаме в последната, заключителна седмица на една много трудна и тежка кампания

от в ПП АБВ Новини 17/10/2015

„Навлизаме в последната заключителна седмица на една много трудна и тежка кампания.“ Това каза заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков по време на предизборна среща с избиратели в зала 6 на НДК.

Румен Петков обясни, че ако застъпниците и кандидатите на партията се мобилизират и стигнат до всички избиратели, които искат да дадат гласа си за прозрачно управление, ПП АБВ ще бъде първата, която в рамките на 1 месец е спечелила най-трудния град – столицата. Той заяви, че е много важно в рамките на тази седмица да се знае всеки един от застъпнциите на партията, какъв параметър покрива, как използва материалите, които са направени.

„Всичко, което е искано от кандидатите е реализирано“, обясни Петков. Според него, хората трябва да бъдат убедени, че когато видят 30 души пред секциите да гласуват, да не се отказват.

Петков заяви, че отношението на АБВ към партиите е негативно. „Нашата кампания е най-пестеливата. Никога не сме използвали участието си във властта за нехигиенично набиране на средства“, коментира зам.-председателят на АБВ като допълни, че други имат властови средства.

“Много е важно в тази седмица да мотивираме хората да излязат да гласуват. Виждате, че това е общата концепция на ГЕРБ, БСП и ДПС – тиха, кротка кампания. Кампания, в която няма политика, такава, в която се използват властови инструменти за натиск, било от общинските администрации или от звена на централната администрация. Кампания, в която дебатът за политиката се избягваше съвършено съзнателно. Ако ние, 600 души в тази зала, излезем с това настроение, тази енергия и ако всеки един от нас стигне до този кръг, ще стигнем дo резултат, който ще бъде добрата изненада на софиянеца от 26 октомври нататък“, заяви Румен Петков.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *