Новини от ПП АБВ

Румен Петков: Навлизаме в последната, заключителна седмица на една много трудна и тежка кампания

от в ПП АБВ Новини 17/10/2015

„Навлизаме в последната заключителна седмица на една много трудна и тежка кампания.“ Това каза заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков по време на предизборна среща с избиратели в зала 6 на НДК.

Румен Петков обясни, че ако застъпниците и кандидатите на партията се мобилизират и стигнат до всички избиратели, които искат да дадат гласа си за прозрачно управление, ПП АБВ ще бъде първата, която в рамките на 1 месец е спечелила най-трудния град – столицата. Той заяви, че е много важно в рамките на тази седмица да се знае всеки един от застъпнциите на партията, какъв параметър покрива, как използва материалите, които са направени.

„Всичко, което е искано от кандидатите е реализирано“, обясни Петков. Според него, хората трябва да бъдат убедени, че когато видят 30 души пред секциите да гласуват, да не се отказват.

Петков заяви, че отношението на АБВ към партиите е негативно. „Нашата кампания е най-пестеливата. Никога не сме използвали участието си във властта за нехигиенично набиране на средства“, коментира зам.-председателят на АБВ като допълни, че други имат властови средства.

“Много е важно в тази седмица да мотивираме хората да излязат да гласуват. Виждате, че това е общата концепция на ГЕРБ, БСП и ДПС – тиха, кротка кампания. Кампания, в която няма политика, такава, в която се използват властови инструменти за натиск, било от общинските администрации или от звена на централната администрация. Кампания, в която дебатът за политиката се избягваше съвършено съзнателно. Ако ние, 600 души в тази зала, излезем с това настроение, тази енергия и ако всеки един от нас стигне до този кръг, ще стигнем дo резултат, който ще бъде добрата изненада на софиянеца от 26 октомври нататък“, заяви Румен Петков.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *