Новини от ПП АБВ

Румен Петков: Националният съвет на ПП АБВ ще е в събота

от в ПП АБВ Новини 12/01/2016

В събота на Националния съвет на партията официално стартираме пълния цикъл отчети и избори на ПП АБВ, който ще приключи средата на месец април. Това каза по време на пресконференция Румен Петков, заместник-председател на ПП АБВ, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

Петков заяви, че си дават сметка, че в рамките на този период такива политически форуми ще провеждат и други активни участници в политическия живот в страната. „На тази кампания ние разчитаме да бъдат активни участници членовете на партията в един много широк дебат по ефективността на изпълнителната власт, оценка за нашето участие в изпълнителната власт, да използваме този форум, за да представим една много висока оценка за работата на парламентарната ни група и като активност в законодателната дейност, и като активност в контрола върху работата на министерствата“, посочи той. „Ще разчитаме на широк дебат и оценка на проблемите в изборното законодателство и проблемите, предпоставящи нарушения и извращаване на избирателния процес. Ще направим и своята вътрешна оценка за уставните норми и необходимите промени“, добави Петков.

„Продължаваме да се изграждаме и утвърждаваме като модерна партия, която иска да загърби тази част от закостенелия политически живот, която фокусира диалогa във вътрешен план само и единствено върху вътрешни проблеми или само върху международното положение. Изключително доволен съм от факта, че в столичната организация за по-малко от 2 месеца са изградени 15 клубовепо интереси в сферата на здравеопазването, правото, геодезията, икономиката и т.н.“, допълни още той.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *