Новини от ПП АБВ

Срещата на АБВ с Росен Плевнелиев в рамките на „Месеца на политическите консултации“ ще се проведе на 29 февруари

от в ПП АБВ Новини 28/02/2016

На 29 февруари, понеделник, президентът Росен Плевнелиев ще даде начало на традиционния Месец на политическите консултации с парламентарно представените политически сили, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Росе Плевнелиев ще се срещне последователно на „Дондуков“ 2 с ръководствата на политическите партии АБВ, „Атака“, Патриотичен фронт, „Български демократичен център“, Реформаторски блок, Движение за права и свободи, „БСП лява България“ и ГЕРБ.

На консултациите ще бъдат обсъдени приоритетите на парламентарно представените партии за 2016 година. Президентът Росен Плевнелиев ще подложи на обсъждане следните теми:

– Актуална политическа обстановка в страната и перспективи;

– Актуални мерки за продължаване през 2016 г. на реформите в секторите правосъдие и вътрешен ред; борба с корупцията; административна реформа и електронно управление; здравеопазване, образование, пенсионна реформа и реформа във водния сектор;

– Други мерки в изпълнение на стратегическите цели и приоритети на НПР „България 2020“ и начало на подготовката на „България 2030“.

Месецът на политическите консултации ще започне със среща с представители на ПП АБВ, която ще се проведе на 29 февруари на „Дондуков“ 2.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *