Новини от ПП АБВ

Доц. Атанас Мангъров: Мерките срещу COVID и единният цифров сертификат за извършена ваксинация, пращат Европейския съюз по дяволите

от в ПП АБВ Новини 04/07/2021

Мерките срещу COVID, включително и единният цифров сертификат, с който се удостоверява извършена ваксинация, пращат Европейския съюз по дяволите. Всяка държава се капсулира и действа самостоятелно по най-невероятния от медицинска гледна точка начин. Това коментира пред медиите началникът на Детската клиника към Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров. Според него целта на тези сертификати е не да удостоверят, че човек е безопасен, а да бъдат накарани гражданите да се ваксинират, тъй като така те могат да пътуват в Европа. На практика в голямата си част те са лишени от съдържание.

Доц. Мангъров коментира, че поставянето на ваксина по никакъв начин не гарантира наличието на антитела. За да се установи дали някой е изкарал COVID или действаща ваксина с имунен отговор, би трябвало да се изследват неговите антитела, което не се прави. 80% от хората са изкарали COVID без симптоми, има антитела, но те не могат да получат цифров сертификат, каза още доц. Мангъров.

Председателят на ПП АБВ Румен Петков припомни, че партията неведнъж настоя за незабавни мерки за разследване на СЗО – за това което наложи като отравяне на атмосферата, като ограничителни мерки и такива, пораждащи корупция в условията на COVID. Той настоя всяка държава-членка да обясни съдбата на ваксините и подчерта, че те бяха заявени под диктата на ЕК, но са платени от гражданите.

Петков е категоричен, че трябва да се извърши анализ на замърсяването на околната среда в резултат на мерките и предпазните средства – употребявани маски, скафандри, облекла.

„Няма как да не стигнем до извода, че това е най-мрачният корупционен акт от Втората световна война до днес. Най-мрачният акт на мракобесие и човеконенавист от Втората световна война до днес. Това, че фон дер Лайен оглавява ЕК, може да е съвпадение, може да е въпрос на лична корупционна нагласа, на лична некадърност, на лична некомпетентност. Но, този сертификат, който се налага в момента, единственият мотив е да се реализират поръчаните ваксини, под диктата на ЕК, но платени от гражданите. Това е грубо посегателство срещу здравето на хората. Продължава никой да не иска да оцени наличието на антитела в организма ни като най-доброто средство за предпазване на околните. Атмосферата сега е такава, че всички ръководства на институциите – ЕС, ООН, СЗО, са оплетени в тази корупционна и мракобесническа схема, но ще дойде време за такъв тип разследване“.

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.