Новини от ПП АБВ

ЛЕВИЦАТА! в Плевен до дни обявява кандидата си за кмет – млад и познат, реди пълна листа

от в ПП АБВ Новини 09/09/2023

ЛЕВИЦАТА! в Плевен ще обяви името на кандидата си за кмет и състава на листата си за местния вот до седмица. Това обяви пред медиите областния координатор на АБВ Цветан Антов. Листата ще бъде пълна, с широко представителство на местната общественост, а кметската кандидатура е възложена на млад, амбициозен представител, познат в плевенския политически живот, издаде Антов и добави, че предстоящата кампания ще бъде положителна и съдържателна, с ясни концепции за местното самоуправление.

Сред ключовите въпроси за региона и България лидерът на АБВ и член на Коалиционния съвет на ЛЕВИЦАТА! Румен Петков посочи енергетиката, която формира енергийната политика изобщо за държавата и Балканския регион, с акцент върху загърбения проект „Белене“, газовите трасета и Зелената сделка. Петков обърна внимание и върху темата за превъоръжаване на Българската армия и силно неизгодните договори за изтребителите F-16, възможностите за ремонт на наличните самолети и, понастоящем, незащитеното небе над България.

Румен Петков изрази тревога за честността на изборните резултати и гаранциите и сигурността за реални проценти след вота. Той прогнозира, че изборният резултат отново ще бъде манипулиран, предвид чутото в записа от партийния форум на ПП. В контекста на смените на ръководствата в МВР Петков е категоричен, че началниците се сменят там, където „сглобката“ има амбиции за местния вот, а софтуера на машините е манипулиран. „Не считам, че държавата в момента има воля да гарантира честността на изборния процес“, подчерта той и изрази увереност, че изборите ще бъдат откраднати от настоящото държавно управление, в ход е такава подготовка.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.