Новини от ПП АБВ

ПП АБВ на 10 години

от в ПП АБВ Новини 03/07/2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПП АБВ отбеляза 10-ата си годишнина със скромно тържество и пожелание за успех. Към редиците си АБВ присъедини тържествено и новите си членове, на които официално бяха връчени членските карти.

Лидерът на партията Румен Петков изрази благодарност към всички, направили възможна каузата АБВ и подчерта, че властта не е самоцел. Той е категоричен, че всички политически решения и действия задължително и единствено трябва да са подчинени на обществения интерес.

На десетата си годишнина АБВ събра всичките си досегашни председатели – Константин Проданов и президента Георги Първанов. Президентът припомни началото на партията, по стечение  на обстоятелствата – на неговия рожден ден. Припомни нелекия път и всички в първите редици тогава, с тъга за тези, които вече не са сред нас, като д-р Евгени Желев, Росица Янакиева, проф. Борислав  Борисов.

Д-р Пламена Заячка подчерта огромната отговорност на политиката и политиците и важността на работата в перспектива. Тя отбеляза последователността в политиките на АБВ с равносметка за свършеното и предстоящото за 10 години.

 

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.