Новини от ПП АБВ

Владимир Маринов поздрави жителите на Свиленград за празника на града

от в ПП АБВ Новини 05/10/2021

Заместник-председателят на ПП АБВ и кандидат за народен представител от коалиция „БСП за България” за Хасковски избирателен район Владимир Маринов поздрави жителите  на Свиленград  по повод 5 октомври – Деня на Освобождението и празник на града.

В поздравлението си той казва, че дни като този са повод да се обърнем към миналото и да си спомним славните страници от историята, но и повод да се градят планове и мечти за бъдещото развитие на града.

Уважаеми жители на Свиленград,

Днес  чествате празника на Вашия красив град. 5 октомври е най-светлият ден в календара на Свиленград – датата на неговото Освобождение.

В дни като този обръщаме специално внимание на родното място, спомняме си за славното минало, разгръщаме отново страниците, които разказват за героизма и за поводите за гордост, дарени от нашите предци.

За мен е чест да поздравя всички жители на Свиленград и да поднеса своите пожелания за лични успехи, просперитет и все по-интензивно развитие на един от емблематичните български градове, символ на трансграничното сътрудничество и модернизация.

Пожелавам Ви и занапред сили, здраве, увереност и желание, за да правите жителите и гостите съмишленици в благородните каузи на Вашия град и общината. Защото, ден като днешният е повод  да се градят планове и мечти, свързани с града и хората, живеещи в него. Да се търсят пътищата и да се създаде атмосферата, за да се реализират добрите идеи за доброто бъдеще на идните поколения.

Готов съм да работим заедно, за да го постигнем.

Нека днешният празник донесе на всички много усмивки, веселие и празнично настроение.

НА МНОГО И БЛАГИ ГОДИНИ!                        

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.