Новини от ПП АБВ

Владимир Маринов в БСТВ: Широката лява коалиция е факт, мотивиращ за избирателите и сигнал за алтернатива на досегашното управление

от в ПП АБВ Новини 28/06/2021

Важната тема за изборите за 46 Народно събрание е обединението в ляво. Широката лява коалиция се случи и този факт е мотивиращ за избирателите и сигнал към тях, че най-накрая има перспектива и алтернатива на досегашното управление. Това заяви в „АКТУАЛНО ОТ ДЕНЯ“ по БСТВ Владимир Маринов, водач на листата на коалиция „БСП за България“ в Хасково. Той подчерта  необходимостта от мобилизация и ясно формулиране пред гражданите на политиките и посланията на коалицията.

За Хасково Владимир Маринов посочи, че към настоящия момент липсва план за развитие, както и конкретни проекти, които да дадат подем на региона, тенденцията е към обезлюдяване, моделът на управление в момента не работи.

„Ние  ясно сме заявили, че един от основните ни ангажименти към региона, това е създаването на икономическа зона. Това е начинът младите хора да останат в Хасково и там да живеят и да се реализират“.

За пукнатините в управлението и пропуснатите ползи в милиони – гледайте цялото интервю:

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.