Новини от ПП АБВ

Владимир Маринов в Ивайловград: Ще работим за земеделие, което да изхранва България

от в ПП АБВ Новини 02/07/2021

Жителите на община Ивайловград поискаха бързи мерки за стимулиране на земеделските производители, както създаване на условия за модерно земеделие. Това стана по време на предизборна среща с водача на листата на коалиция „БСП за България” и  кандидатите за народни представители от област Хасково. Хората поискаха намаляване на административната тежест за малките и средни предприятия и стимулиране на местното производство.

Аз съм свързан със земята и днес питам: Къде е животновъдството, къде е земеделието?  Защитаване на едно или друго посолство не е защита на националните интереси.  В платформата на коалиция „БСП за България” са залегнали редица мерки в посока на земеделието, за реализирането на които ще работим”, каза пред жителите на Ивайловград Владимир Маринов, водач на листата на коалиция „БСП за България” в 29 МИР.  Той посочи някои от тях , като създаване на Държавен гаранционен фонд.

Увеличаване на темпа на инвестиции за модерно земеделие в малките и средни семейни ферми може да стане чрез създаване на гъвкави схеми за кредитиране , като гарант е държавата. Ако ни гласувате подкрепа на 11 юли с № 4 в бюлетината, ние ще работим за подобряване на живата ви“, категоричен е Владимир Маринов.

Районът на Хасково е с потенциал в областта на селското стопанство. Необходимо е с общи усилия да развием най-добрите традиции в родното земеделие, полезните и успешни практики, за да може работата на земеделските производители да се превърне в доходоносен бизнес. Ролята на държавата е да създаде правила и да гарантира предвидимост за инвеститорите  – с реформи в съдебната система, с пренастройване на образователната система, според нуждите на страната”, коментира още Владимир Маринов.

По думите му листата на коалиция „БСП за България”  е силна със своите кандидати.  В нея успешно се съчетават енергията на младостта с опита. Всички в листата са с доказани професионални качества и авторитет в своите среди.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.