Новини от ПП АБВ

Към избирателите от АБВ

от в ПП АБВ Новини 06/06/2021

Скъпи приятели, членове и съмишленици на АБВ,

По много причини изборите на 4 април се оказаха само репетиция към тази промяна, която предстои в нашата политика. Обединението на левицата, което всички ние желаехме и за което непрекъснато говорехме, беше подписано. Ние отиваме на избори  заедно с БСП и други партии, подкрепящи лявата идея за управление.

АБВ има силен заряд от знаещи, можещи и силно мотивирани експерти в различни области на управлението. Ние имаме представителство в 23 избирателни района, а в 6 от тях имаме   избираеми места. Сега е моментът  да положим всички усилия и да покажем, че партия АБВ е истински лидер, истински борец за по-добра България, за ликвидация на безконтролното и корупционно управление и за връщане на страната в рамките на демократичното и отговорно управление.

На тези избори, скъпи приятели, трябва да докажем че имаме силна и добре организирана партия, която може да даде тон в новата коалиция на левицата.  В кампанията активно ще участват не само нашите представители в изборните листи, но и всички ние, които искаме АБВ да получи заслужено внимание и възможности в политиката на България. Нека да покажем на всички наши съмишленици, нека да покажем и на нашите опоненти колко добре организирана, можеща и енергична е партия АБВ.

Да съберем всички сили, всички наши приятели и близки които вярват в лявата идея и да постигнем най-добрите резултати които АБВ заслужава.

Отиваме на изборите на 11 юли 2021 решително и без колебание – АБВ е партия на победата!

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.