Новини от ПП АБВ

Кандидатът за кмет на община Казанлък от ЛЕВИЦАТА! е Яница Станчева

от в ПП АБВ Новини 01/09/2023

„Приемам номинацията на коалиция ЛЕВИЦАТА! да бъда кандидат за кмет на Община Казанлък. Преди всичко, искам да благодаря на моето семейство и приятели, както и на цялата коалиция, че повярваха в мен и че заедно ще водим и отстояваме борбата за по-справедлив и развиващ се Казанлък.“ Това заяви Яница Станчева на специална пресконференция на която бе представена нейната кандидатура.

Тя сподели, че е приела това предизвикателство като продължение на работата й до тук. „Аз съм родена и израснала в Казанлък, тук премина до момента и целият ми професионален път. Като журналист, винаги съм се стремяла да бъде чут гласът на обикновените хора, да бъдат уважени техните постижения и да бъдат разбрани и решени проблемите им. Често се случва в работата си да бъда медиатор между властта и нашите съграждани. Смятам, че думите „Съединението прави силата!” не са лишени от съдържание, но трябва да стъпят на здрава основа.“, каза още Станчева.

Кандидатът за кмет на Община Казанлък от ЛЕВИЦАТА! е завършила висше образование със специалност „Реклама“. Притежава магистърска степен по „Администрация и управление на системата на националната сигурност“. Има издадена книга, както и десетки публикации в различни годишници. Професионалният й път е като журналист, общественик и издател на регионалния вестник „Долина“.

Някои от приоритетните акценти, залегнали в програмата й са:

1. „Чиста храна за нас и нашите деца” – Стартиране на общински проект „Чиста земеделска продукция”

2. СТОП на продажба на общинско имущество – Спиране на безразборните продажби на общинско имущество!

3. Центрове „Родолюбие” – Изграждане на общински центрове „Родолюбие”

4. Борба с демографската катастрофа – 1989г. – Казанлък е с над 80 000 жители, най-големия не областен град! Днес е около 47 000 жители?! Осигуряване на еднократна финансова помощ за родители със средно образование за 1-во, 2-ро и повече деца.

5. Обществени съвети – Осигуряване на сигурен начин за граждански контрол над работата на Общински съвет

6. Намаляване на местни данъци и такси за казанлъшкия бизнес с над 10 годишна история – Подаване на ръка на местния бизнес и търсене на възможности за разширяването му. Осигуряване на добра работна среда.

 

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.