Новини от ПП АБВ

Поздрав към всички от българското ловно-рибарско сдружение

от в ПП АБВ Новини 12/08/2023

Скъпи приятели ловци и риболовци,

Знаем, че вашата страст е като огън – изгаря ви вътрешно, когато не сте там, където са вашите приятели, когато не посрещате зората на полето или край реката, когато вятърът не шуми и птиците не пеят за вас.

Знаем, че всяка година втората събота на месец август е празник, особено за ловците. Знаем, че те трепетно чакат зората да прогледне в този ден и без значение дали има слънце, дали духа вятър или вали дъжд, те ще бъдат на полето, повели своите ловни кучета и преметнали през рамо своите ловни пушки.

Вече 125 години вашата ловна организация събира ловците в България, създава дух на принадлежност и патриотизъм, без значение на богатство, служебно положение, пол и възраст. Знаем, че вие не само се събирате за лов, но също така се грижите за опазването на дивеча и природата на България. Искаме да ви поздравим и тази година с началото на ловния сезон. Дано той да е „празник за душата“, както казва един известен писател. Пожелаваме ви сили и време, за да обикаляте ловните полета и да продължавате българските  ловни традиции.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.