Новини от ПП АБВ

„БСП за България” и АБВ регистрираха листата си в Хасково

от в ПП АБВ Новини 05/06/2021

Водачът на 29 МИР Владимир Маринов: Резултатът ще е ясен, като за отличници

Коалиция „БСП за България” входира листата си за народни представители в 29 МИР- Хасково. Документите за регистрация бяха внесени в Районната избирателна комисия от водача на листата Владимир Маринов от АБВ, Смиляна Нитова, която е втора и кандидатите Иван Педев и Пламен Панев. Те бяха придружавани от областния председател на партията в Хасково Емилия Масларова.

„Тръгваме към победа. Входирахме листата под №6 и вярвам, че резултатът ще е като за отличници, на 11 юли ще се поздравим с успех. Да му мислят другите”, каза след регистрацията водачът на листата Владимир Маринов. „Участвам в тази кампания с отговорно отношение и вярвам, че листата на коалиция „БСП за България” е победният екип за Хасково”.

В листата влизат 12 кандидати за народни представители.

Има енергия в цялата област, както емоционално, заради лявото обединение, така и електорално. Убедена съм, че това са знаци, които говорят  за мъдрост. В политиката човек трябва да е дипломат и да работи с кадифени ръкавици. С обединението между БСП, ПП АБВ, партията на Георги Кадиев и останалите коалиционни партньори, ние сложихме кадифените ръкавици. Историята остана, като пример и урок, а ние днес гледаме напред”, коментира Областният председател на партията в Хасково Емилия Масларова.

В Хасково и областта коалиция „БСП за България” ще проведе позитивна кампания, а на 11 юли хората ще оценят какво им се предлага.

 

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.